Az orális szex igazán nagyszerű dolog, de csak akkor, ha te is és a pasid is élvezitek.

Mi a jó neked? 

Sokan orális szex közben egy kicsit kényelmetlenül érzik magukat, ennek az is lehet az oka, hogy a párod nem érzékeli pontosan azt, hogy te mit is szeretsz igazán. Ilyenkor fontos, hogy adj néhány támpontot, bátran vezesd rá a srácot arra, hogy mi a jó és mi nem. Fontos, hogy ne kritikát fogalmazz meg, egyszerűen csak meséld el, akár orális szex közben, hogy neked mi a jó. 

Tárd fel a vágyaid!

Persze, ha egy egyéjszakás kalandba bonyolódsz, akkor nem biztos, hogy szükséges egy ilyen beszélgetésbe belemenni, de ha állandó kapcsolatban vagy, akkor igenis nagyon lényeges, hogy az ágyban is harmonizáljatok. Ahhoz, hogy minden flottul működjön elkerülhetetlen, hogy őszintén beszéljetek egymással. Igen, tudjuk, ez a fajta nyíltság, vagyis, hogy a szexuális vágyaidról beszélj néha nagyon nehéz lehet, sőt ijesztőnek is tűnhet, de hidd el, hosszú távon kifizetődik az, ha nem rejted véka alá a gondolataidat. 

Süket fülek? 

Viszont, ha azt érzed, hogy a srác nem nyitott az efféle beszélgetésekre, akkor az nem jelent túl jót. Ha úgy látod, hogy hiába próbálsz vele kommunikálni, hiába próbálod neki feltárni a vágyaid, csak süket fülekre találsz, akkor nem kizárt, hogy neked nem ő lesz az igazi. Igen, ez most durván hangzik egy kicsit, de a helyzet az, hogy ha egy pasival nem lehet őszintén beszélni, akár szexuális kérdésekről is, akkor az a kapcsolat nem feltétlenül működőképes, ugyanis egy jól működő románc alapja pontosan a nyíltság. 

(via)