A pasik többsége imádja az orális szexet, ami a megfelelő technikával ugyanolyan nagy élvezetet tud számukra okozni, mint a behatolás. Most elárulunk pár trükköt, amitől a pasid biztosan szexistennőnek tart majd

Húzd az időt 

Az orális szexre sokan előjátékként tekintenek, de ez nem jelenti azt, hogy gyorsan le kellene rendezned a dolgokat. A pasik imádják, ha a csajok húzzák az időt, és hosszasan kényeztetik őket. Figyeld a pasi reakcióit, mielőtt elélvezne tarts egy kis szünetet, majd kényeztetheted ismét a száddal. Ha ezt párszor megismétled, sokkal intenzívebb lesz az orgazmusa. 

Kalandozz máshol

Ne hagyd ki a kényeztetésből a heréket sem, felváltva játszadozz a pénisszel és a herékkel. A legtöbb pasi egyszerűen imádja ezt a trükköt. Orgazmus előtt pedig érdemes a kezeiddel masszírozni őket.

Fedezz fel mindent

Sokan az orális szex közben csak a péniszre koncentrálnak, pedig más területek is vannak. Miközben a száddal kényezteted, a kezeddel stimulálhatod a prosztatáját, ami teljesen más élmény lesz a pasinak.

Szemkontaktus 

Bár elsőre apróságnak tűnhet, valójában mégis fontos. A pasik imádják, ha a csajok a szemükbe néznek orális szex közben. Ettől csak még jobban élvezik a kényeztetést. 

Próbálj ki új dolgokat 

A pasik imádják az újdonságokat, ezért érdemes új technikákat kipróbálni, változatosan játszadozni a hímvesszővel. Az is jó, ha előkerülnek a szexjátékok, rengeteg izgalmat tudnak vinni az orális szexbe. 


Via