Mindig is tudni szeretted volna, hogy a pasik szerint milyen a tökéletes orális szex? Most 5 pasi vallott róla nagyon őszintén.

Wellness

Megvan az az érzés, amikor hazaérsz, és egy hosszú nap után beleveted magad a forró vízbe? A tökéletes orális szex pont ilyen. A szívó hatással pedig mintha egy prémium masszázs is járna hozzá. Leírhatatlan. 

A galaxis őrzője

A jól sikerült orális szex művészet. Egy igazi élmény. Utazás a galaxisba, ahová addig mész, amíg meg nem látod a csillagokat. Ehhez tudnám hasonlítani. 

Must have

A szívást rengetegen alábecsülik, pedig szerintem az teszi igazi élménnyé az orális szexet. Aki azt nem viszi bele, soha nem tud akkora élményt okozni. Ennek mestere kell, hogy legyen a partnerem. 

Az erő szerepe

Minél szorosabban, erősebben ér hozzá egy nő a péniszemhez, annál jobb számomra az élmény. Utálom, amikor valaki csak finoman próbálkozik, az nem vált ki belőlem semmit. Amikor valaki tényleg megragadja a péniszemet - na az már valami!

Királyi dolog

Nagyon magabiztosnak érzem magamat tőle. Úgy érzem, én vagyok a világ királya! Imádom, ahogyan egy nő vágyik rám ilyenkor. A melegség és a nyál kombinációja csúcs. Ha pedig ehhez hozzájön a profi nyelvhasználat, a szívás, és esetleg a mélytorok technika, akkor úgy érzem, minden megvan, amire valaha vágytam. 

via