Anisha Verma a TikTok-oldalán számolt be arról, hogy egy pasi az első randijukon  orális kényeztetésben  akart részesülni, amiért pénzt is adott volna.

A rejtélyes randipartner

Anisha egy randiappon ismerte meg a férfit, ám soha nem gondolta volna, hogy ez lesz élete legszörnyűbb napja. Mivel mind a ketten szimpatizálták egymással, eldöntötték, hogy személyesen is találkoznak. Azonban már az első percben kiderült, hogy hazudtak neki

Teljesen másképp nézett ki, mint a fotókon, de úgy gondoltam, hogy megérdemel egy lehetőséget. Mikor látta a döbbenetet az arcomon, bevallotta, hogy unokatestvére képeit használta fel, ugyanis bomlanak érte a nők. 

A lány nem tulajdonított ennek annyira nagy jelentőséget, habár nem azzal találkozott, akire számított, kíváncsi volt partnerére.

Vacsora helyett orális kényeztetés

Egy exkluzív helyen vacsoráztak volna, azonban a titokzatos idegen más irányt vett az autójával. A Tesco parkolóját célozta meg. A lány, bár érezte, hogy valami nem stimmel, mégsem kérdezősködött.

Körülbelül 30-40 percig beszélgettünk, de csak a szexről, ami már kényelmetlen volt számomra, ezért inkább csak hallgattam.

Egy pillanatra azonban megkönnyebbült, mikor a pénztárcájáért nyúlt a férfi, ám ami ekkor történt teljesen ledöbbentette.

Azt hittem, azt fogja mondani, menjünk és együnk vagy igyunk valamit, hiszen az volt az eredeti terv, hogy vacsorázunk. Hát nagyot tévedtem. Körülbelül 12 dollárt akart adni, hogy orálisan kényeztessem őt. 

Több sem kellett a lánynak, azonnal kiszállt az autóból, és télen, a legnagyobb fagyban hazasétált.

Féltem, és baromi kiszolgáltatottnak éreztem magam, de még mindig biztonságosabb, mint egy olyan férfi mellett ülni, aki szexuális ajánlatot tesz. 

Az eset után leszűrte, hogy ezentúl mindig nyilvános helyen fog találkozni a pasikkal, sőt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy létező személlyel chatelt, videóhívást fog kezdeményezni velük. Sajnos maradandó hatással voltak rá a történtek, ugyanis megingott a bizalma a pasikban.


via