Stefan-Pierre Tomlin a Tinder legnépszerűbb pasija, ám mégsem találja a szerelmet. Vajon miért nem lel párra, ha ennyi nőnek bejön? 

Nagyon szeretne már házasodni a Tinder kedvence

A Tinder legkedveltebb férfija már 15 ezer jobbra húzást kapott, csak az Egyesült Királyság határain belül. Egyértelmű lenne, hogy akkor számára pofon egyszerű párt találni, ám az igazság nem ez. 

Pedig Stefan nem él vissza a Tinder adta lehetőségekkel. Nem arra használja a sokszor szexpartner-keresőnek nevezett appot, hogy egyéjszakás kalandokban legyen része. A férfi egyetlen vágya, hogy megnősüljön végre, és családot alapítson, ám ez egylőre lehetetlennek tűnik számára. 

Régen úgy gondolta, hogy 32 éves korában már családfő lesz, és egy hatalmas kertes házban él majd a feleségével és a gyerekeivel, az élet a rendkívüli népszerűség ellenére sem így hozta. 

Évtizedeken át minden nap randizhatna, ha szeretné végig nézni, hány nő számára is ő a megtestesült crush, mégsem találja azt az egy lányt, aki mellett úgy érzi, megtalálhatná a boldogságot. A sok match-nek köszönhetően naponta 1000 üzenetet kap, amelyeket lehetetlen feldolgozni, és reagálni rájuk.  

Sztár lett belőle a sármja miatt

Stefan számára nem csupán lehetséges randipartnereket, de fényűző karrier lehetőségeket is hozott a Tinder. A társkeresős profilja miatt kapott modellszerződést, ám az ezzel járó mindennapokat egy nő sem vállalta mellette. Jóképűsége miatt minden nő, akivel randizott, nagyon féltékeny volt, ez pedig idő előtt tönkre tette a bimbózó románcokat. 

Tévés karriert is hozott számára a Tinder, szerepelt az MTV Ex on The Beach műsorában, de a nézők láthatták a Dinner Date-ben, és a Celebs Go Datingben is. 

Nem mindig volt ennyire magabiztos a Tinder szépfiúja. 22 évesen súlyosbodtak önbizalom problémái, amelyek elsősorban teste miatt jelentkeztek, ugyanis extrémen vékonynak tartják, és ezért rengetegen bántották. 

A randikon sokszor a kopaszsága is téma volt, emiatt egészen Törökországig utazott, hogy hajbeültetést végezzenek el rajta, és még nagyobb sikert arasson a nők körében. 

via