Egy pornósztár lett az internet új sztárja, aki nem csinált semmilyen extra dolgot, csupán bevallotta, hogy többször szexelt, mint ahányszor zuhanyzott 2022-ben. 

Az Only Fans kedvence mindenkit megdöbbentett

Aella, a pornószínésznő egyébként korábban az OnlyFans legjobban kereső sztárja volt a maga 100 ezer dolláros havi bevételével. Most a Twitteren figyel rá mindenki, ám nem meztelen fotói, hanem különleges statisztikája miatt. Elárulta ugyanis, hogy mindössze 37 alkalommal zuhanyzott 2022-ben. 

130 ezer követője mondhatni megdöbbent a különös adaton, ám ez Aellát nem zavarta, és meg is magyarázta, miért szexelt kétszer annyi alkalommal, mint ahányszor zuhanyzott. 

Igyekszem nem túlságosan megzavarni a bőr természetes mikrobiómáját. Ha túl gyakran zuhanyozom, csak még büdösebb leszek! Rendszeresen használok szilárd tisztálkodószereket, és sprayvel fújom a hónaljam, valamint frissítem a nemi szervem. 

Van, amiből nem enged

Aella elárulta, hogy az arcát és a fogát viszont minden nap megmossa, és havonta kétszer lecseréli az ágyneműt is. A kommentelők azonban így sem értik meg, hogy miért csak 37 alkalommal fürdött meg tavaly, és sokan azonnal igénytelennek nevezték. 

Nem hiszem el... Én naponta kettőször fürdök, nyáron akár háromszor is. Mégis van, hogy ugyanúgy izzadok és büdösnek érzem magam. Egyszerűen nem értelek. 

Egy férfi pedig azt kifogásolja, hogy ha ő pasiként ennek hangot adna, mindenki nagyon cikinek tartaná, ám amikor egy szép nő áll elő ezzel a vallomással, az bezzeg szexi.

via