Courtney Tillia nem mindannapi karriert tudhat maga mögött, ugyanis nemrég még egy iskolában tanított, ma pedig már ő az egyik legkeresettebb pornósztár.

Így lett keresztény tanárból pornósztár

A fiatal nő azt állítja, hogy manapság jobban kötődik a hitéhez, mint 7 évvel ezelőtt, mikor beindult a karrierje, ugyanis szerinte megszabadította a nőket a szexuális szégyentől.

A négygyerekes anyuka korábban középiskolai tanárként dolgozott. Egy idő után úgy érezte, hogy nincs értelme az életének, nem voltak céljai, és lelkileg sem érezte jól magát.

Mielőtt otthagytam a munkahelyemet, eltávolodtam Istentől. Keresztény vallású vagyok, és sokat jártam előtte templomba. Viszont abban az időszakban nem tudtam hogyan segíthetnék másokon, egyszerűen nem voltam a régi önmagam.

2016-ban végül Courtney felmondott a munkahelyén, és rászánta magát, hogy regisztráljon az OnlyFansre. Először szégyellte magát, amiért szexuális tartalmakat osztott meg pénzért, ám belátta, hogy ez csak szigorú neveltetése miatt van.

Emlékszem egyszer részt vettem egy fotózáson, ahol több pornósztár is szerepelt, és csodáltam őket. Eszembe jutott a sok előítélet, amiket a társadalom és a vallás nevelt belém.

Szégyenkezett az erotikus tartalmak miatt

OnlyFans karrierje azonban gyorsan beindult. Rajongói imádják őt, és szembesítették azzal, hogy nem kell szégyenkeznie  munkája  miatt.

Jelenleg elutasítok minden olyan tanítást, amely Istent olyan entitásként ábrázolja, akitől félni kell. Nem kell tőle félni, ő nem ítélkezik. Nem szabad elnyomnunk a szexualitásunkat, hanem ehelyett élveznünk kell, hiszen ez volt Isten szándéka is. 

Úgy érezte, hogy munkájával és szemléletével segít más, elnyomott nőknek is, hiszen, ahogy ő mondja Isten és a  szex nyugodtan egyesülhetnek. 2021-ben elindította életveszetési coaching programját, hogy szélesebb körben is ismertesse az igéjét.

Rengeteg emberrel dolgozom együtt, ami hihetetlenül jó érzés. Segítek az ügyfeleknek, hogy leküzdjék a szégyent és a bűntudatot, ami azért nehezedett rájuk, mert ki akarták fejezni szexualitásukat. 

Tavaly egymillió dollárt keresett az erotikus oldallal, és boldogabb, mint valaha, hiszen megváltoztatta az emberek életét. 


via