A 22 éves Vera Dijkmans valósággal sokkot kapott, amikor megtudta, hogy az egyik volt tanára feliratkozott az OnlyFans oldalára. Ez már önmagában is lássuk be picit bizarr, de a helyzetet tovább árnyalja, hogy a tanár korábban brutálisan közölte a lánnyal, hogy soha semmire nem fogja vinni az életben. Azért egy kicsit paradox nem, hogy most pont ő fizeti az egyik legtöbbet Vera szexi képeiért

Hihetetlen ajánlat

Sőt, a férfi nem csupán feliratkozott Vera oldalára, de fel is kereste őt, és felajánlotta, hogy 1200 dollárt, vagyis kb. 430 ezer forintot fizet egy direkt neki készült fehérneműs fotóért. 

Megpróbálta rejtve tartani a személyazonosságát, de felismertem az arcát és rájöttem, hogy a régi tanárom a suliból 

– mondta Dijkmans a JamPrime.com-nak, miután felfedezte a férfit az előfizetői listáján. 

Eleinte egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam. Annyira megdöbbentőnek találtam, mert még az iskolában emlékszem, nagyon szigorú volt, sőt az volt a benyomásom, hogy egyáltalán nem kedvelt diáékként...

– magyarázta a modell. 

Otthagyta  gimit

Vera egyébként 15 éves korában abbahagyta a gimit, majd pincérnőként és modellként kezdett dolgozi, az OnlyFans-hez 2020-ban csatlakozott. A platformon elképesztő összegeket, nagyjából havi 360 ezer dollárt szed össze, jelenleg ő az egyik legjobban kereső modell az oldalon (köszönhetően az olyan jól fizető ügyfeleknek, mint a régi tanára). 

Kerek-perec rákérdezett 

A lány egyébként azt is elmondta, először figyelmen kívül hagyta a tényt, hogy a férfi felkerült az előfizetői listájára, sőt a pedagógus is megpróbált úgy csinálni, mintha nem is ismerné Verát. A lány azonban egy idő után nem bírta tovább, és kerek-perec rákérdezett a dologra. A férfi először habozott, de aztán beismerte, hogy igen, tanította korábban a modellt. 

A vallomásával egyidejűéeg 1200 dollár borravalót is küldött nekem a szexi fehérneműs képemért. Nem hittem el!

– árulta el a lány, aki kijelentette: a férfi most az egyik legnagyobb rajongója. 

(via)