Ez a fiatal lány csak meg akarta köszönni a srácnak a randit, de arra nem számított, hogy a pasi még mindig a lakásában van, egész pontosan a kanapén. 

Még ott volt a srác

Zoe Chaplin a TikTok-ra töltött fel egy mulatságos felvételt, ebben az egyik első randis élményét osztotta meg, ami lássuk be elég bizarr, vagy éppen nagyon vicces. 

Randiztam egy sráccal, de annyira részeg lettem, hogy küldtem neki egy sms-t, amiben megköszöntem a talákozót és jó éjszakát kívántam. Erre ő azt reagálta, hogy még mindig a lakásomban van, a kanapén fekszik. 

A kommentelők imádják 

A kommentszeció persze valósággal felrobbant, a legtöbben megdicsérték a férfi tisztességét, és, hogy nem használta ki a helyzetet.

Nem sok férfi tenné meg ugyanezt 

– ismerte el maga Zoe is. 

Túl vicces 

– írta az egyik felhasználó, sokan pedig csak simán annyit írtak, hogy ez egy iszonyatosan vicces történet, míg mások tökéletesen tudtak azonosulni a szituval, mint mondták, ez olyan, mintha velük történt volna. 

Kérlek, mondd, hogy volt második randid is ezzel a sráccal, sőt azt tervezed, hogy megtartod a pasit 

– írta egy másik kommentelő, amire Zoe reagált is: 

Ez már régen volt, végül külön utakon folytattuk. 

A románcnak sajnos nem volt hosszabb folytatása, bár Zoe egyes kommentekre adot válaszából arra lehet következtetni, párszor mégrandiztak. Ennek ellenére a lány elismerte: kicsit – érhető módon – zavarba ejtette a helyzet. 

(via)