Gyerekkori álma vált azzal valóra Emily Alexandra Guglielmo-nak, aki most sellőként pózol az OnlyFansen, és ezzel brutális összegeket keres. 

Gyerekkori álom 

Mint sok kislány, Emily Alexandra is arról álmodozott gyerekként, hogy sellő lesz. Most 32 évesen pedig valóra is váltotta az álmát, sőt havi 8000 dollárt, vagyis nagyjából 3 millió forintot keres azzal, hogy sellőként pózol az OnlyFansen. A Floridában élő Emilyt gyerekbulikra, valamint ötcsillagos rendezvényekre is hívják, a mindennapjait pedig többnyire úszómedencékben tölti, miközben videókat és fotókat készít a követőinek, amik közül többet megoszt az Instagramon és a TikTokon is.

Hableánynak lenni rendkívül különleges, mivel valóra válthatom a kicsit álmát. Ők valóban azt hiszik, hogy én egy igazi sellő vagyok, ugyanúgy hisznek benne, mint a Mikulásban

– mesélte a modell, aki elismert, hogy a gyerekzsúrokon túl a szakmájának van egy szexibb része is, a pikánsabb fotókból pedig az OnlyFansen csinál pénzt. Bevallása szerint a férfiak azt kérik tőle, hogy félmeztelen felvételeket készítsen magáról, úgy, hogy közben rajta van a sellőfarka. 

@emilyalexandraguglielmo The American Mermaid splashing her way through Summer 2022 like …… #summer2022 #mermaidsplash #2022 #orlandofestival #sexysiren #mermaid #cigarfest ♬ original sound - ~ Emily Alexandra Guglielmo ~

Valódi sellőnek érzi magát

Emily arról is beszélt, hogy kislány kora óta úgy érzi, ő egy valódi sellő. Akkoriban minden hétvégén kiment a strandra és úszott a tengerben. 

22 éves koromban döntöttem el, hogy veszek egy sellőfarkat. 3400 dollárt fizettem érte, de akkor még nem tudtam, hogy ennek a többszörösét kereshetem meg vele, mert az emberek imádják. Elkezdtek keresni és rendezvényekre, partikra hívni

– mondta Emily, aki azt is elárulta, a farok felvétele akár 15 percig is eltarthat, valamint valamilyen síkosítót is kell használjon, hogy elég csúszós legyen és bele tudjon bújni. 

A pasija is támogatja 

A fiatal lányt egyébként a barátja is támogatja, sőt segíti is őt a színfalak mögött. 

A barátom megállás nélkül támogatja a sellőkarrieremet. Minden értelemben. Vannak férfiak, akik arra kérnek az OnlyFansen, hogy készítsek nekik felvételeket félmeztelenül, úgy, hogy csak a sellőfarok van rajtam. A barátom viszont ezt sem bántja, szereti, ha a férfiak bámulnak, szerinte ez szexi 

– árulta el a lány, aki szerint piaci rést talált ezzel a platformon, ugyanis más sellőkkel még nem találkozott az OnlyFansen. 

(via)