A hírnévvel kapcsolatban készítettek egy felmérést Nagy-Britanniában. Az embereket arról kérdezték, hogy mit tennének meg a hírnévért, a fiatalok nagy része pedig azt is elárulta, hogy akár pornót is forgatna otthon. 

Pornót forgatnának a hírnévért az emberek

A DASH egy felmérést végzett Nagy-Britanniában, a fő kérdésük pedig az volt, hogy mi mindent hajlandóak megtenni a hírnévért. Az adatok szerint a 25 és 34 év közötti emberek 74 százaléka bármire képes lenne a hírnévért, akár még szokatlan dolgokat is megtennének. De a legfurcsább dolgokat a Z generáció tagjai tennék meg. 

A válaszadók 14%-a bevallotta, hogy a hírnévért akár még pornót is forgatna otthon. Sokan úgy gondolják, hogy az otthon forgatott szexvideó jó ugródeszkának számít, és a segítségével el lehet indulni a hírnévhez vezető úton. A válaszadók többsége szerint ez az áldozat megéri. 

Az eredményen sokan megdöbbentek, mivel nem gondolták volna, hogy a Z generáció tagjai szó szerint mindent megtennének a hírnévért. A felmérésből kiderült, hogy sokan szerepelnének valóságshow-ban, ha utána híresek lennének. 


Via