Disneyland divatrendőrsége azonnal letámadta a magát túl szexinek definiáló influencert. 

A TikTokkert kellemetlen meglepetés érte

Egy kaliforniai influencer azt állítja, hogy a Disneyland munkatársaitól testszégyenítést kellett áltélnie, mivel egy túl rövid crop topot viselt az anaheimi parkban. Az influencer természetesen kiakadt a vádakon, és azonnal a közönséghez fordult az üggyel.

Laci Kay Somers-t az Instagramon már több, mint 12 millióan követik, és végigpörgetve az oldalát tisztán látszik, hogy nem veti meg a szexi megjelenést.

A sztár egy fekete leggings és egy croptop mellett döntött, amikor Disneylandbe látogatott, tikkasztó hőség is volt aznap, így emiatt sem érezte, hogy több ruhadarabot kellett volna felhúznia. Ezzel azonban nem értett egyet Disneyland személyzete.

A rajongók szerint is túl szexi Disneylandnek

Ugyan a rajongók egyetértenek a szexi Tikokkerrel, és nagyrészt úgy gondolják, túl jól nézett ki, ez zavarta a női dolgozókat, a Disneylandnek egyébként van dress code-ja. A Park szabályzata kimondja, hogy tiltott olyan ruhadarabokat viselni, amelyek túl sokat mutatnak, és amelyek esetében túl sok a szabad bőrfelület.

Voltam már Disneylandben, és láttam olyan csajokat, akik ennél sokkal többet mutattak magukból. Csak túl jól nézel ki, és féltékenyek rád, ennyi...

— nyugtatta egy rajongója a TikTokon, ő pedig kifejezte egyetértését, hogy valószínűleg tényleg csak túl szexinek gondolták. 

Az esetről készült videót itt megnézheted: