Mindannyian hajlamosak vagyunk néha drámázni és túlgondolni a dolgokat, de következő néhány csillagjegy mindig, minden egyes alkalommal úgy kombinálja és húzza-vonja a szálakat, hogy a vége teljes párkapcsolati káosz lesz! Ha tehát a következő néhány csillagjegy között vagy, érdemes egy kicsit ellazulnod és könnyedebben venni a szerelmi életedet. 

Szűz

Az asztrológusok szerint a Szűz jegyűek nagyon nehezen oldódnak fel egy kapcsolatban és különösen nehéz elnyerni a szívüket. Maximalizmusuk miatt minden egyes szituációt előre elterveznek és kigondolnak, sőt, még a lehetséges fejleményszálakat is képesek megkreálni a fejükben. Emiatt néha olyan problémákat is meglátnak, amik amúgy nem is léteznek! Ha tehát te is Szűz jegyű vagy, igyekezz csak a jelenben létezni és ne folyton a jövőn aggodalmaskodni, mert az csak elront mindent jót az életedben! 

Skorpió

A Skorpió jegyűek rendkívül gyanakvó személyiségek, ezért még azokat az embereket is képesek tetőtől talpig végigelemezni, akik amúgy a legközelebb állnak hozzá. Ez alaposan megnehezítheti a szerelmi életüket, sokszor pedig azzal gyanúsítgatják meg őket, hogy nem is szeretik a társukat. Nos, ha magadra ismersz, kedves Skorpió, akkor itt az ideje lazítani a gyeplőn és megtanulni bízni a másikban (valamint, magadban is): amint ez sikerülni fog, akkor tökéletes lesz a párkapcsolatod!

Ikrek

Állandó döntéshozatali problémák kereszttüzében találják magukat az Ikrek, mert nehezen tudnak elköteleződni egy valami mellett, legyen szó bármilyen komoly vagy kevésbé fontos dologról. Szinte a végletekig kikészítik magukat, ami nagyon sok kihívást kreál a kapcsolataiban. Az lenne a legjobb, ha az Ikrek csillagjegyűek megpróbálnának lenyugtatni az elméjüket és kevesebbet stresszelni olyan dolgokat, amik fölött nem gyakorolnak befolyást. Ha ez sikerül, akkor soha többé ne fogják túlgondolni egy párkapcsolatukat sem!

Via