A június 18-ai Ikrek újhold felélénkíti a társasági életedet, erőt önt beléd a tisztázó beszélgetésekhez, és ahhoz, hogy merd kifejezni a vágyaidat. Ennek fényében, ha a 4 csillagjegy egyike vagy, akkor készülj, mert a következő napokban megváltozhat a szerelmi életed:

Ikrek

Gyakran helyezel másokat a saját szükségleteid elé, de ennek vége, ugye, Ikrek? Most már elég bátor vagy ahhoz, hogy megmondd a pasidnak, mire vágysz, és visszafogd magad, ha az ő vágyainak teljesítéséről van szó. Valószínűleg ezt sikerül úgy kommunikálnod vele, hogy akaratlanul is rá hozod a frászt, és kész minden igényedet teljesíteni.

Oroszlán

Hoppá-hoppá. Hirtelen arra ébredhetsz rá: beleszerettél egy közeli barátodba. Ha szingli vagy, akkor ez még nem is akkora baj, adj magatoknak egy lehetőséget! Amennyiben párban élő vagy, abban az esetben komoly problémák elé nézel. Csak arra ügyelj, hogy ne tégy semmi olyat, amivel a jelenlegi pasidat megbánthatnád!

Nyilas

Extra romantikus és  szenvedélyes napok várnak a szerelmeddel, kedves Nyilas, egyenesen úsztok a mámorban. Annyira egy hullámhosszon vagytok, hogy váratlanul a pasid kitalálhatja: költözzetek vagy házasodjatok össze. Hirtelen köpni-nyelni sem tudsz, de a lelked mélyén nagyon is tetszik az ötlet.

Vízöntő

Egy buli vagy baráti összejövetel során megismerkedhetsz valakivel, akivel azonnal belezúgtok egymásba. A párban élőkre leszáll a rózsaszín köd, és olyanok lesznek, mint mikor összejöttek. Két romantikázás között elkezdik megtervezni a jövőjüket, és a Vízöntő nagyon meglesz lepve azon, amit hall. Talán mert nem gondolta volna, hogy ennyire komolyan tervez vele a pasija.