Tudod mi a közös ebben a három állatövi jegyben? Hogy megvan bennük minden, amire egy nő vágyhat! Ezekből a pasikból szerető, gondoskodó, hűséges társak lesznek, akik megadják a biztonságot, amit mindenki keres a házasságban. Görgess lejjebb és ismerd meg azt a 3 csillagjegyet, akiből a legjobb férj lesz:

Bika

A Bika az egyik leghűségesebb csillagjegy. Esze ágában sincs félrelépni, sőt! Minden erőfeszítésével azon van, hogy boldoggá tegye a feleségét. Egyszerre tud gyengéd, romantikus, házias, ugyanakkor kalandos, és szenvedélyes férj lenni. Őszintén tiszteli, becsüli a feleségét, és gyakran kifejezi irányába a háláját azzal, hogy sosem hagyja kihunyni a tüzet, ezért apró meglepetésekkel, randikkal és fantáziadús módokon igyekszik feldobni a házasságukat. Megérdemli a „legjobb férj bögrét!”

Halak

Nem hiányozhat a listáról a gyengéd, érzékeny, kedves Halak sem, aki minden létező módon igyekszik elkényeztetni az ő drága nejét! Virágot vesz, vacsorát főz, és képes minden este az ágyban a mennyekbe repíteni a feleségét. Kimondottan fontos neki, hogy minden tekintetében kielégítse a szerelmét, és megadja neki az anyagi biztonságot. Meghallgatja a fáradt asszonyt egy kemény nap után, támogatja, motiválja, valamint gondoskodik testi-lelki szükségleteiről.

Bak

Lehet, nem a legromantikusabb csillagjegy a Bak - bár időnként meg tudja lepni az embert -, viszont ő másik csillagjegy, akinek a hűségéről szobrot lehetne emelni. Tényleg kitart jóban-rosszban, betegségben-egészségben, az ember életében egy sziklaszilárd pont, akire mindig lehet támaszkodni. Keményen és szorgalmasan dolgozik azért, hogy eltartsa családját és sose szenvedjenek hiányt semmiből. És talán nem lelkizős típus, de az ágyban hihetetlenül érzék és  mesés gyönyöröket tud okozni.