Az idei nyár kedvez a könnyed románcoknak, melyekből akár tartós kapcsolat is kialakulhat. Az elkövetkezendő időszakban a csillagjegyek nagyon szerencsések lesznek, ha szeremről van szó. Lesz, aki újabb szinte lép a pasijával, míg más váratlan helyen találhatja meg az igazit!

Ikrek 

Az utóbbi időben hajlamos voltál túlgondolni a dolgokat, ami a szerelmi életedben is megmutatkozott. Ha randizni mentél folyton paráztál, a kapcsolatodban pedig mindig újabb kérdések merültek fel. Ennek az időszakban vége, hiszen akár szingli vagy, akár kapcsolatban élsz, most egy hatalmas megerősítést kaphatsz a pasitól, ami segít tisztán látni. A barátodnak nem kell bizonyítanod, hogy szereted, tudja ő ezt, ez pedig valóban felszabadító érzs lesz számodra. 

Oroszlán 

Az utóbbi időszakban elúsztál a teendőkkel, így a szerelmi életedre kevés idő jutott. Ez a kapcsolatodon is meglátszik, hiszen úgy érzed, távolabb kerültetek egymástól a szerelmeddel. Szerencsére július ideális hónap arra, hogy elmélyítsétek a kapcsolatot, és végre minőségi időt tudtok együtt eltölteni. Ha épp szingli vagy, akkor ismét bepróbálkozhat nálad az a pasi, akivel korábban már alakult köztetek a dolog, érdemes neki egy újabb esélyt adnod. 

Skorpió

Viharosan alakult a szerelmi életed az elmúlt időszakban, sértődésből és szakításból sem volt hiány. Júliusban ennek vége, mivel a nyár további része a boldogságról fog szólni. Végre rendezhetitek a problémáitokat a pasiddal, ha pedig szingli vagy, akkor egy korábbi exed okozhat meglepetéseket. Nyár végére már mindent tisztán fogsz látni, és eldöntöd, hogyan tovább.