A szinglikre csakúgy ragadnak a pasik, míg a párban élők valóra válthatják a legtitkosabb szexuális fantáziájukat. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a júliusi szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: A hónap első felében gondtalanul flörtölgetsz, aztán egy bulin vagy összejövetelen találhatsz valakit, akivel nem bírjátok megállni, hogy ne bújjatok ágyba.

Párkapcsolatban: Azt kapod az emberedtől, amire vágysz? Ha nem, akkor ne tartsd tovább magadban, hanem mondd el neki, hogyan tehetné gyönyörteljesebbé az együttléteiteket.  

BIKA

Szingli: Készülj Bika, mert mágnesként vonzod a pasikat, és ott lesz közöttük az igazi. Megéri kitartanod, szóval ne ugorj bele senki ágyába, mert a Nagy Ő hajlandó lesz érted küzdeni.

Párkapcsolatban: Mindent megteszel azért, hogy a hónapban izgalmasabb legyen a szex. Beveted az új vadító fehérneműdet, a jégkockát, a fagyit, és minden olyan hűsítő elemet, amit kölcsönösen elfogyaszthattok egymásról.

IKREK

Szingli: Júliusban leginkább magadba fektetsz, és ettől meg is jön önbizalmad. Habár rengetegen hívnak meg egy italra, és csábítanak táncra, egyikük sem fog meg igazán.

Párkapcsolatban: Itt az ideje, hogy kipróbáld azt a pozíciót, amiről eddig fantáziáltál. A hónapban nagyon forró szexélményekben lehet részed, amennyiben hangot adsz a vágyaidnak.

RÁK

Szingli: Többen is meg akarnak kapni téged, kedves Rák, de most sokan csak megdönteni szeretnének téged, ezért légy óvatos, kinek adod oda a szívedet.

Párkapcsolatban: A megérzéseid vezetnek, ha szexről van szó, és jól is teszed, mert olyan gyönyöröket okozhatsz a pasidnak, hogy utána kész lehozni neked a csillagokat.

OROSZLÁN

Szingli: Ha úgy akarod, minden héten másik srác ágyában landolhatsz. És bár testileg ki is elégítenek, ám te most már ennél többre vágysz, nem igaz?

Párkapcsolatban: Sokat javít majd a kapcsolatotokon az, hogy új dolgokkal kísérleteztek például erdei vagy vízparti szexszel, esetleg bevállaljátok az édeshármast.   

SZŰZ

Szingli: Ha az a célod, hogy találj valakit, aki feledteti veled a bánatodat, és nem akar semmi komolyat, a hónapban tucatszámra akadnak a jelentkezők. De biztos ezt akarod?

Párkapcsolatban: Romantikus, fülledt szexkalandokban lesz részed a szerelmeddel. Még a Bridgerton készítői is megirigylik azt a fantáziadús nemi életet, amiben júliusban lesz részed.  

MÉRLEG

Szingli: Talán most nem vágysz annyira párra, ám a sorsnak más terve van veled, és összehozhat a te Mr. Bigeddel, akivel testi és lelki szinten is egymásra találtok.

Párkapcsolatban: Úgy csináltok a pasiddal, mintha még csak most jöttetek volna össze. Szinte mindennap gyűritek a lepedőt, hol vadul, mint két oroszlán, hol pedig gyengéden imádjátok egymást.

SKORPIÓ

Szingli: Többen is beállnak a sorba, hogy meghódítsanak téged, de most senki sem jár sikerrel, ám ettől függetlenül élvezni fogod a próbálkozásaikat!

Párkapcsolatban: Mindent megtesz a szerelmed azért, hogy a mennyországban érezd magad. Új technikákkal kísérletezik, igyekszik elhúzni a gyönyörödet, szóval orgazmikus hónap elé nézel. Azért ne felejtsd el viszonozni is!

NYILAS

Szingli: Több futó kalandban is lehet részed, és bár kielégítőnek éled meg őket, mégis üresnek érzed magadat utánuk. Valami többre vágysz már, ugye?

Párkapcsolatban: Júliusban több térre és szabadságra vágysz. Olyan dolgok merülhetnek fel köztetek, mint a nyitott kapcsolat, esetleg a swingerklubba járás, habár egyes Nyilasok fejében a félrelépés is megfordul.

BAK

Szingli: Magad is meg fogsz rajta lepődni, de váratlanul összejöhetsz az egyik kollégáddal vagy közeli pasibarátoddal és brutál forró éjszaka keretei között.

Párkapcsolatban: Mostanában nem vagy túlságosan elégedett a szerelmeddel. Ugye tudod, hogy nem gondolatolvasó? Érdemes lenne pontosan átbeszélnetek, mire vágytok, sokat lendítene a kapcsolatotokon.

VÍZÖNTŐ

Szingli: Társkereső alkalmazásaid felpörögnek ebben a hónapban, és úgy érzed: bárkivel szívesen kapcsolatba lépnél. Hajrá, keresd meg a sok szexi pasi között az igazit!

Párkapcsolatban: Hirtelen a feje tetejére állhat a szerelmi életetek, de jó értelemben. Talán viccből akartátok kipróbálni az édeshármast vagy a BDSM-met, azután pedig meg szabályosan rákaptok a vad szexélményekre.

HALAK

Szingli: Rengeteg buli, meg fesztivál lesz, ahol ismerkedhetsz a hónapban, Halak. Ám egy ezeknél meglepőbb helyen találhatsz rá a Nagy Ő-re!

Párkapcsolatban: Jót tenne nektek, ha kicsit felkavarnátok az álló vizet. Néhány szextkütyü meg pár új pózzal nemcsak gyönyörökre, de akár mulatságos emlékekre is szert tehetnétek. Gyerünk, dobjátok fel a nemi életeteket!