A hüvelyi orgazmust sok misztikum övezi. Vannak, akik szinte minden együttlétnél elérik, míg másoknak évekbe telik, amíg először sikerül ebben a formában is elélvezniük. Tény, hogy nem egyszerű, de a jó hír, hogy nem is lehetetlen. Most mutatunk pár szexpózt, amiben könnyebben sikerülni fog. 

Pózok és a hüvelyi orgazmus

A hüvelyi orgazmust sok dolog befolyásolja, egy korábban megjelent tanulmány szerint a nők nagy része azért nem tud ebben a formában elélvezni, mert szorong. Emellett számít a partner, a pénisz mérete, a behatolás szöge és a póz is. Persze az is fontos, hogy megteremtsétek a megfelelő hangulatot, ha az megvan, akkor érdemes ezekkel a szexpózokkal kísérletezni!

Pinner póz 

A pinner pózhoz hasalj le, így a pasid hátulról tud majd beléd hatolni. A póznak köszönhetően teljesen más szögből hatol be a pénisz, így sokkal intenzívebbé válhat az érzés. Emellett a csiklót is lehet kényeztetni, ettől pedig még szuperebb lesz az egész. 

Csavart misszionárius

A misszionáriust senkinek sem kell bemutatni, hiszen ez az egyik legalapvetőbb szexpóz. A módosított verzióhoz egy párnára lesz szükség a hátad alá, aminek segítségével kicsit el tudod mozdítani a csípőd. Így a pasid más szögben hatol beléd, aminek köszönhetően könnyebben elérhető a hüvelyi orgazmus. 

CAT szexpóz

Elsőként helyezkedjetek misszonárius pózba, de ahelyett, hogy a lábad lefelé tartanád, tekerd körbe a pasid körül, úgy, hogy a sarkad a feneke alá kerüljön. Ebben a pózban szintén megváltozik a behatolás szöge, ha ez még nem lenne elég, akkor a pénisz felső része a csiklót is stimulálni fogja, így elképesztő lesz az érzés. 


Via