Kim Kardashian most megosztotta az egyik legintimebb hálószobatitkát: elárulta, melyik szex a kedvence. 

Kim Kardashian a makeup szexben hisz

Kim Kardashian számára egyáltalán nem vonzó a vadulós szex, ő sokkal inkább gerjed a kellemes, lassú, kényeztetős intim pózokra és együttlétekre. A realitysztár nem akárkinek, Hailey Biebernek vallotta be, nála milyen az ideális összebújás.

A sztár elmondta, hogy egyáltalán nem kedveli, amikor az emberek dühösen szexelnek. Így azokat a békülős szexeket sem szereti, amikor még nem engedték el a felek az ellentéteket, számára egyáltalán nem kellemes valakivel így ágyba bújni. 

Hailey Biebernek adott interjújában bevallotta, hogy a makeup szex a kedvence, azaz amikor egy veszekedés után van a pár, ám már mindketten megnyugodtak. Amikor újra jól esik a másik érintése, és nem dühös vagy rá, hanem hálás érte, hogy mindent meg tudtok oldani. A nagybetűs szeretkezést, amikor mindent a béke és a nyugalom jár át.

Hailey Bieber a csókra gerjed

Nem ez a legjobb? Amikor rájöttök, mennyire hiányoztok egymásnak, ha valami nem oké. Amikor kibékültök, és szenvedélyesek vagytok, és ismét rátaláltok a másikra. 

Hailey Bieber egyetértett Kim Kardashiannel, ő maga sem szereti a dühös, durva szexet. A két nő abban is egyetértett, hogy a legszexibb dolog a csókolózás, mindkettőjüket ez indítja be. 

Hailey Bieber számára Justin Bieber mutatta meg, mekkora szexuális ereje van a csóknak, amelynek segítségével a mai napig bármikor képes beindulni, ha férje így kezdeményez. 

via