Kim Kardashiantől nem szokatlan a meghökkentő ruhaválasztás, ám most sok rajongó úgy érzi, ez még tőle is sok.

Meghökkentő, hogy ezt felvette a kommentelők szerint

Kim Kardashian nem izgul azon, mit gondolnak majd az emberek a szettjéről, nagyon szabadon dönt arról, mikor mit vegyen fel. Nem zavarja, ha az a szett éppen meghökkentő, vagy túl sokat mutat. Ha ahhoz van kedve, akkor is felveszi, ha mindneki le akarja róla beszélni. 

Talán jobban járt volna, ha hagyja magát lebeszélni legutóbbi szettjéről, az ugyanis az interneten nagy port kavart, hogy miben jelent meg. Pedig láttunk már tőle ennél merészebb, vagy éppen furcsább ruhákat is, ám ez most tényleg borzolta a kedélyeket. 

Fotó: Antoine Flament / Contributor

Ez lenne minden idők legrosszabb szettje?

Kim Kardashian is részt vett Pharrell Williams első Louis Vuitton divatbemutatóján, amely ugyan nagy sikert aratott, Kim Kardashian ruhájáról már nem mondható el ugyanez. Kim Kardashian egy digitalizált terepmintás sportmelltartót, valamint egy leggingst választott. 

A Twitter-felhasználók nem finomkodtak, úgy döntöttek, megmondják Kim Kardashiannek, hogy borzasztó szettre esett a választása. Ki finomabban, ki kedvesebben: kritikából nem volt hiány. Néhányan egyenesen minden idők legrosszabb megjelenésének nevezték a szettet.

via