Pár hete bombaként robbant a hír: Samantha Jones személyesen is visszatér az És egyszer csak! folytatásában, ám eddig azt nem tudhattuk, mit gondol erről Sarah Jessica Parker

Kim Cattrall ismét a stábban

Pedig az egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó kérdés ez, hogy vajon Sarah Jessica Parker mennyire örült őszintén Kim Cattrall megjelenésének, vagy épp ellenkezőleg, hatalmas balhét csinált, amikor megtudta, hogy legkevésbé kedvelt kollegája visszatér?

A sorozat második évada csütörtökön debütál, így az alkotók már nagyon izgatottak, vajon milyen lesz a folytatás fogadtatása. Az pedig biztos, hogy most azok is belenéznek, akik eddig ignorálták a sorozatot, mert az Kim Cattrall nélkül ment tovább. 

Sarah Jessica Parker mindenkit meglepett

Sarah Jessica Parker most megtörte a csendet, és nyilatkozott arról, hogy hogyan érinti Kim Cattrall visszatérése. A Carrie-t alakító színésznő szerint igazán szórakoztató és egyben izgalmas Kim Cattrall alakítása, akinek megjelenése nosztalgikus érzéseket keltett benne. 

Nagy öröm volt, hogy visszatért

—jelentette ki Sarah Jessica Parker, ám hogy tényleg így gondolja-e, vagy csak a diplomata beszélt belőle, arról megoszlanak a vélemények. 

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall között ugyanis borzasztó a viszony, sőt, a Samantha Jones-t alakító színésznő egyébként egyik főszereplővel sem ápol jó kapcsolatot, ennek értelmében egyikükkel sem volt hajlandó forgatni. 

via