Ugyan kezdetben rengetegen nem értették, miért van szükség a Szex és New York rebootra, mostanra mindenki várja az És egyszer csak... második évadát!

Sarah jessica Parker lebuktatta a stábot

Hogy mikor láthatjuk az új epizódokat, az egyelőre nem lehet tudni. Ám az elmúlt hónapokban több fotó is napvilágot látott a második évad forgatásáról, Sarah Jessica Parker ma reggel pedig egy fontos hírt közölt az És egyszer csak folytatásáról. 

A színésznő új posztjában az És egyszer csak forgatásának wrap partijáról jelentkezett be. Ilyen bulit pedig akkor tartanak a stábok, amikor a forgatás a végéhez ért. Ebből tehát egyértelmű, hogy a Szex és New York felélesztésének szánt sorozat második évada leforgott. 

Sarah Jessica Parker a következő szöveget fűzte a poszthoz: 

A wrap partikon puszikból nincs hiány! Nikki Parker, mindig annyira mesés az illatod! Az És egyszer csak új évada maga lesz a szerelem évada. Szereplők, stábtagok, ti mind a mennyeivé varázsoltátok nekem a közös napokat!

Mi várható az És egyszer csak új évadában?

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy Sarah Jassica Parker most is remekül kijött a kollégáival, és egy igazi jutalomjáték volt az újabb részek forgatása. 

Hogy pontosan mikor jelennek meg az új epizódok, az egyelőre hétpecsétes titok, ám pár kulisszatitok már a premier előtt kiderült a folytatásról: 

  • visszatér például Aidan, így Carrie nem marad szerelmi szál nélkül,
  • Samantha a továbbiakban sem jelenik meg, ám nem marad ki a történetből.