A The Kardashians új epizódjában egy családi drámába csöppenhettek a nézők, Kourtney Kardashian ugyanis durva dologgal vádolja Kim Kardashian-t. 

Kourtney Kardashian luxus esküvője

Köztudott, hogy Kourtney Kardashian és Travis Scott esküvőjének a Dolce & Gabbana volt a fő szponzora, és egyben legnagyobb nyertese. A pár rengeteg időt töltött a tervezők luxusyachtján, és persze a városon belüli közlekedésükről is ők gondoskodtak. Nemcsak őket szállították ide-oda - természetesen Dolce & Gabbana ruhákban, de a vendégeket is. 

A násznép fontosabb tagjainak a nagy napon is gondoskodtak a megjelenésükről, és a helyszínt is ők biztosították. Éppen ezért a családban Kourtney Kardashian volt a Dolce & Gabbana lány, ám Kim Kardashian jött, és belerondított a képbe. 

Kim Kardashian mindent tönkretesz

Kourtney Kardashian ugyanis bevallása szerint teljesen összeomlott Kim lépésétől: a sztár ugyanis pár hónappal az esküvő után a Dolce & Gabbana partnere lett. Kourtney Kardashian úgy érezte, hogy ellopta tőle azt az egyetlen dolgot, ami az övé volt, és szerinte övön aluli lépés volt az együttműködés, akikkel saját kollekciót is piacra dobott. 

Milánóban volt, együtt dolgozott velük. Élte a dolce vita-t, egyszerűen mindenre ráteszi a kezét, mert tudja, hogy bármit megkaphat. 

Kourtney Kardashian elmondta, hogy neki sosem a pénzről szólt a párossal való együttműködés, neki ez régi álma volt, mert nagyon tiszteli a munkásságukat. Éppen ezért úgy érezte, hogy ezzel teljesen tönkretette Kim Kardashian.

via