A celeb az elmúlt években sok titkot elárult már magáról vagy épp a gyerekeiről. Most Kim Kardashian mégis meglepetést okozott, mivel egy korábban sosem hallott hálószobatitkot osztott meg. 

Kim Kardashian szégyellős az ágyban 

A celeb a The Kardashians legújabb részében Scott Disick társaságában vacsorázott, aki Kourtney volt férje. Scott a válás után is tartja a kapcsolatot a Kardashian-lányokkal, közeli barátja Kimnek és Khloénak. Kim elárulta, hogy szereti megbeszélni a dolgokat a férfival, főként most, hogy hasonló élethelyzetben vannak, mivel mindketten szinglik. 

Scott és ő jó hangulatban vacsoráztak, amikor feljött a randizás. Kim elárulta, hogy minden kapcsolata sokkal hamarabb komolyra fordult, mint szerette volna. Elárulta az is, hogy nem szeretne fiatalabb pasival járni, mivel zavarná a korkülönbség, példának pedig Cher kapcsolatát hozta fel, mivel a barátja 37 éves. Kim szerint biztosan nagyon magabiztos, erre Scott viccesen megjegyezte, hogy lehet csak lekapcsolja a villanyt. A celeb pedig bevallotta, hogy ő is leszokta kapcsolni szex közben. 

Ja, ez fura. Aztán simán megjelenek egy fotózáson száz ember előtt egy szál tangában. De ha kettesben vagyok valakivel, akkor „Ne nézz ide!”, „Kapcsold le a villanyt!”. 

Kim vallomása sokakat megdöbbentett, hiszen gyakran tölt fel bikinis fotókat magáról, pár évvel ezelőtt pedig egy teljesen meztelen szelfit is posztolt. Csak a melleit takarta ki. 

Új kapcsolat 

Kim a legújabb epizódban arról is beszélt, hogy van egy új férfi az életében, de a nevét titokban tartja. Nem akart róla semmit megosztani, először szeretné megismerni jobban, mielőtt felvállalja a kapcsolatot nyilvánosan. 


Via