A híresség régóta aktív a TikTokon, legtöbbször a legnagyobb gyerekével tölt fel videókat. Kim Kardashian most is North Westtel csinált egy táncolós videót, de a rajongók inkább azzal voltak elfoglalva, mennyire megváltozott az arca. 

Kim Kardashian így szólt be a testvérének

Kim a videóban egy oversize pólót visel, amin Kendall arca látható, és azok az NBA sztárok, akikkel az elmúlt években járt. Az eredeti videónál egyébként letiltották a kommenteket, Kim és North videóihoz nem lehet hozzászólást írni. Nagy valószínűséggel Kim így szeretné elkerülni, hogy a lánya bántó kommenteket kapjon. Korábban erről egy interjúban beszélt, nem engedi, hogy North bárkinek is kommentet írjon, és ő sem olvashat hozzászólásokat. 

Bár a felső nagyon vicces a felvétel nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében. A celeb most nem viselt sok sminket, a haját is egyszerűen felfogta, sokan mégis kiemelték, hogy mennyire másként fest.

Új nap, új filter! Hiába az összes műtét ez a család bizonytalan marad, és elbújik a szerkesztések és a filterek mögé

– írta az egyik kommentelő. 

Miért tette ezt az arcával? Régebben olyan szép volt...

– üzente Kimnek egy másik internetező. 

Többször töltött már fel smink nélküli fotót 

Az utóbbi időben egyre többször posztolt Kim smink és filter nélküli fotót. Legutóbb például egy olyan szelfit osztott meg, amin megmutatta, milyen a természetes arca. Ennek ellenére még mindig sok támadás éri, mivel sokak szerint folyton szerkeszti a képeit, pedig semmi szüksége nem lenne rá. 


Via