A frottage – amely a frott frott szóból származik, azt jelenti, hogy „dörzsölni” – egy igazán szórakoztató és közben izgalmas módja annak, hogy jobban megismerjétek egymást a pasiddal. 

Erogén zónák érintkezése 

A frottage során gyakorlatilag úgy érnek egymáshoz az erogén zónák, hogy nem történik behatolás. Azt gondolhatnád, hogy hú ez biztos a kísérletező kamaszoknak szól, de nem is tévedhetnél nagyobbat. A frottage egy elképesztően szexi módja annak, hogy feltérképezzétek a másik testét, de ezzel az alternatívával például akkor is örömöt okozhattok a másiknak, ha mondjuk te éppen mentsruálsz és a behatolással járó szexet inkább hanyagolnád. 

Ruhában vagy anélkül 

A frottage-t csinálhatjátok ruhában vagy anélkül, a lényeg csupán, hogy élvezzétek azt, ami történik. Ha meztelenül csináljátok, akkor érdemes bekenettek egymás testét valamilyen olajjal, a könnyebb súrlódás érdekében. Ez amúgy nagyszerű módja annak is, hogy kísérletezzetek a különféle masszázsolajokkal.  Ez a fajta együttlét történhez konkrétan a szex előtt, hiszen előjátéknak sem utolsó, de ha csak ezen a módon vagytok együtt, akkor is lehet mennyei az orgazmus is. A frottage során bevethettek szexjátékokat, különböző pozíciókat, de akár szerepjátékohattok is. Minden kizárólag attól függ, hogy neked és a pasidnak mi a jó. 

A legnagyobb érzékszerv

A szakértők szerint egyébként, ha valaki a másik nemi szervéhez, combjához dörzsölődik, az nagyon kielégítő lehet. Ennek oka, hogy a bőrünk az egyik legnagyob érzékszervünk, tele idegvégződésekkel és receptorokkal, szóval, ha ilyen módon érint meg valaki, akkor az olyan hormonokat szabadít fel az agyban, amik befolyásolják a vonzalom, az öröm és a kötődés érzését. A frottage éppen ezért lehet iszonyat romantikus is, amikor a bőr a bőrhöz ér, amikor érzitek a másik minden rezdülését, finom mozdulatait. Hidd el, érdemes kipróbálni, mert fantasztikus élmény lesz. 

(via)