A legtöbb pasi imádja, ha az orális szexszel kényeztetik őket – főleg akkor, ha a partnerük mindent jól csinál. A következő 5 tippel elkerülhetsz pár gyakori hibát.

1. Új partnerrel más lesz

Ha van már tapasztalatod az orális szex terén, és új partnerrel próbáljátok ki ezt a típusú együttléted, azt hiheted, hogy ami az előző pasidnál bejött, azzal most is nyilván aratni fogsz. Nagyjából-egészéből ez akár be is jöhet, de fontos tudnod, hogy a korábbi tapasztalat nem feltétlenül garancia a sikerre. Minden férfi más és más, minden pénisz más és más. Lehet, hogy amitől az előző partnered szinte egyből elélvezett, az ennek a férfinak pont egyáltalán nem jön be. Ahelyett, hogy megpróbálsz olvasni a gondolataiban, a legjobb, amit tehettek ezúttal is a kommunikáció: beszéljetek bátran és őszintén az orális szexről (is), figyelmeztet a Bolde.com!

2. Neked van két kezed, neki van egy zacskója

Addig rendben van, hogy az orális szex ebben a felállásban alapvetően arról szól, hogy az ő pénisze belekerül a te szádba, de ne feledd, hogy ettől még nem szűnnek meg a többi testrészeitek. Használd a kezed is, és ne feledkezz meg a combtövekről, sőt, a herezacskóról sem! Az utóbbinak is jólesnek a csókok, a nyalás, sőt, a herezacskót a szádba is veheted, ha úgy érzed (és befér).

3. Jóból is megárt a sok, tehát szívóerőből is

Pasija válogatja, de a legtöbb férfi számára minél erősebben szívsz, annál élvezetesebb az orális szex... egy bizonyos pontig. Kezdetben legyél gyengéd, aztán fokozatosan növeld az intenzitást, amíg látod-érezd-mondja, hogy élvezi. Viszont minden bizonnyal jobb, ha a dementorkodásig azért nem mész el – ez csak orális szex, nem kell, hogy a lelkét is kiszívd!

4. Lazíts picit az orgazmus előtt

Ha érzed, hogy vulkánkitörés már elkerülhetetlen, és a srácot már csak egy pillanat választja el az orgazmustól, akkor ne hagyd abba, amit csinálsz, de egy fokozattal kapcsolj vissza az intenzitásból. Az elélvezés pillanatában a pénisz ugyanis sokkal érzékenyebbé válik, így amit addig csináltál, az lehet, hogy innentől kezdve már túl sok lesz.

5. Te döntöd el, hogy nyelsz-e

Csomó férfi nagyon begerjed attól a gondolattól, hogy az orális szex végén a partnere lenyeli a spermát, de egyrészt nem mindenki. Másrészt ha a te pasid történetesen pont egy olyan férfi, aki begerjed ettől a gondolattól, ez számodra természetesen nem bír kötelezőerővel. Ne feledd: egyetlenegy személynek van beleszólása abba, hogy mit nyelsz le és mit nem, méghozzá neked. Hiába uncsi, hogy mindig ide lyukadunk ki, de ebben megintcsak a kommunikáció a legfontosabb. Beszéljétek meg, hogy ő szeretné-e, mondd el, hogy szívesen csinálod-e. Ha még nem tetted, de úgy döntesz, hogy vele kipróbálod, ez egyedül a te döntésed.

Via