Az orális szex és a menstruáció külön-külön is kényes témának számítanak sokaknál, na de beszélhetünk-e mindkettőről egy időben? 

Az orális szex és a menstruáció nem zárják ki egymást

Vannak, akik alapvetően irtóznak az orális szextől, és egyáltalán nem vágynak rá, és adni sem szeretnék. Mások viszont imádják, és nem maradhat ki a szexuális rutinból ez a fajta izgatás sem. 

A menstruáció legalább ennyire megosztó téma, főleg a közben történő szexet vizsgálva. Amíg egyeseknek az egekbe szökik a libidójuk ebben az időszakban, és éjjel-nappal csak a lepedőt gyűrnék, vannak, akik hallani sem akarnak róla. Na de mi a helyzet a menstruáció alatti orális szexszel?

Mire figyelj?

A nőgyógyász szerint, amíg te és a pasid mindketten egészségesek vagytok, addig zöld a lámpa a vágyak előtt. Ha az előbbi feltétel nem áll fenn, akkor viszont nem csupán a menzesz alatti orális szex tiltott, hanem mindenféle, ameddig egészségesek nem lesztek. 

Az orális szexnek egyébként jótékony hatása is van, a menstruáció okozta görcsökre például kifejezetten jót tesz az az ellazulás, amit az orális kényeztetés nyújt. Az orgazmusnak pedig görcsoldó hatása van, így nem lőhettek vele mellé!

A legjobb megoldás, ha egy tampont felhelyezel, így biztosan nem történik semmilyen baleset. Ha erre figyelsz, akkor a higiénián már nem múlhat az élmény!

via