A szexben az az igazán nagyszerű, hogy tényleg mindennek csak a fantázai szabhat határt. Ha szeretnétek egy kicsit felturbózni a dolgokat, akkor bátran vessetek be egy-egy szexjátékot vagy próbáljatok ki egy izgalmas, új pózt.

Sztereotípia 

Persze a kütyük kapcsán él az általános sztereotípia, hogy csak csajoknak való, de ez nem igaz. Vannak férfiak számára is elérhető játékszer, ráadásul van egy, amit ha a pasidon kipróbálsz olyan orgazmusa lehet, mint még soha. 

Nem túlzás azt állítani, életem egyik legjobb orgazmusát éltem át 

– írta a játékszer kapcsán az egyik elégedett pasi, míg egy másik így fogalmazott: 

Felülmúlta az elvárásaimat. Határozottan olyan, mint az orális szex. Hihetetlne érzés. 

Eszméletlen orgazmus

Az utóbbi időben ugyanis több srác is ódákat zengett egy szerkentyűről. Egész pontosan a LoveHoney Blowmotion Warming nevű vibrációs eszközről, ami bár nem túl olcsó (kb. 33 ezer forint), de cserébe olyan élvezetet garantál, hogy abba az egész test beleremeg. A kütyü gyakorlatilag mele szájként veszi körbe a pénisz fejét, menet közben pedig az az érzést kelti, mintha orálisan elégítenéd ki a srácot. Az eszközön a rezgést és a teljesítményszintet is lehet állítani, az élvezet pedig garantált. 

Igazi befektetés 

Szóval, ha szeretnéd valamivel megleptni a pasid, akkor ezzel a szexjátékkal tutira nem fogsz mellélőni. Igen, borsos az ára, de hidd el, totálisan megéri a befektetést, mert a srác a fellegekben fogja érezni magát. 

(via)