A kutyapózt talán senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen az egyik legnépszerűbb szexpóznak számít. Lehet nagyon vad, vagy akár romantikus is, az egész csak kettőtökön múlik, illetve azon, hogy mire vágytok épp. Van pár trükk, amivel sokkal jobban fogjátok élvezni, így megéri őket kipróbálni. 

Pár párna 

A klasszikust kutyapózt be sem kell mutatnunk, hiszen mindenki ismeri. De még ezt is fel tudjátok dobni egy kicsit. Jó módszer, ha párnákat teszel a lábad alá, és meg is támaszthatod velük magad. Így különféle szögekből megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor a pasid beléd hatol. A klasszikus kutyapózt akár extrákkal is feldobhatjátok, például pár szexjátékkal! 

Lassított kutyapóz

A slo-mo kutyapóz vagy ahogyan sokan nevezik, lassított kutyapóz azt jelenti, amikor a pasi gyors lökések helyett lassan kényeztet. A póz lényege, hogy a pasid ugyanúgy hátulról hatol beléd, de lassú, hosszú lökésekkel juttat el a csúcsra. A póz tökéletes arra, hogy mindketten kiélvezzétek az együttlétet, miközben sokkal mélyebben tudtok kapcsolódni. Még élvezetesebbé tehetitek, ha a pasid közben simogatja a csiklódat. 

Feszes kutya

Ha szeretnétek még jobban felpörgetni a kutyapózt, akkor próbáljátok ki a feszesebb verziót. Ehhez kérd meg a pasidat, hogy tegye a lábait a tieidre, majd zárja őket össze. Így nagyon feszes érzés lesz a szexpóz, az élményt pedig fokozhatjátok, ha közben simogatod a csiklódat, vagy akár egy csiklószívót is bevethettek. 


Via