Ha ezt az 5 dolgot csinálod, nem biztos, hogy jó vége lesz az orális szexnek. 

Túl puha kezek

Sok pasi szerint, csak akkor érdemes kézzel is rásegíteni az orális szexre, ha valaki tényleg nagyon nagy erősségének érzi azt. Sokan ugyanis túl puhán, túl gyengén fogják meg a péniszt, ami miatt az egész élmény "langyos" és felejthető lesz, csak elrontják vele az élméynt. 

A fogak

Vannak, akik nem figyelnek a fogaikra, ezért a pénisz ki-beengedése közben ha nem is sértik fel a péniszt, de kellemetlen érzést okoznak. Sokszor ezért nem szólnak a pasik sem, mert kellemetlennek érzik. 

A színlelés

Te is mindig nagyon lelkes vagy amikor orális szexre kerül a sor? Akkor is, amikor a hátad közepére se kívánnád? Akkor ne mutasd ezt! A pasik szerint az érdeklődés hiányánál már csak annak a megjátszása az, ami kínosabb. 

Szárazság

A válaszadók szerint az orális szex akkor jó, ha rengeteg nyállal történik. Úgy finomabbak az érintések, forróbb, élvezetesebb az élmény. Sokszor azért lesz fájdalmas a kényeztetés, mert a nyál megszárad, és nincs pótolva.

Váratlan döntések

Hihetetlen, de rengeteg pasi egyáltalán nem kedveli, ha az ágyban meglepik őket, ezt az egyik válaszadó is alátámasztotta:

Az én barátnőm egyszer úgy döntött, hogy elkezd hátul kényeztetni. Nagyon megriadtam, én egyáltalán nem vágytam erre. Kellemetlen volt visszautasítani. De nem szólt előre, és pánikolni kezdtem