Új módszert bukkant fel az interneten, ami sokak számára sokkal élvezetesebbé tette a szexet. Akik eddig kipróbálták, mind azt mondták, sosem volt még ennyire élvezetes az orgazmusok. A 10-5-10 szexszabályhoz nincs szükség semmire, csak egy kicsit több időre.

Ettől a szexszabálytól lesz nagyon élvezetes az együttlét 

A gyors menetek tudnak nagyon forróak lenni, de a hosszú, elnyújtott aktusok ugyanolyan nagy élvezetet tudnak nyújtani, sőt! Dr. Janelle Howell szerint a megfelelő hosszúságú előjátéknak sosem szabadna elmaradnia, mivel sokkal élvezetessé teszi a szexet mindkét fél számára. 

A 10-5-10 szabályt ő találta ki, és a lényege, hogy meghatározott ideig minden erogénzóna főszerepet kapjon. Így a végén annyira felpörgeti az szervezetet a technika, hogy nagyon intenzív lesz tőle a szex és az orgazmus. Emellett azt is hangsúlyozta, hogy az elnyújtott előjáték segíti a kötődést, sokkal jobban fogjátok egymást kívánni a pasiddal. 

Az első 10 perc 

Kezd a felfedezést az arccal, csókolózzatok, csókolgassátok egymás nyakát, de nagyon fontos, hogy ettől tovább ne menjetek. Mindketten maradjatok szigorúan vállon felül. 

Öt perc 

Tíz perc után újabb területet fedezhettek fel, és jöhet a mellkas. A szakértő annyit elárult, hogy mindig maradjatok a köldök felett. Ez az 5 perc a felsőtestről szól. Simogassátok egymást, a pasid pedig stimulálhatja a mellbimbódat, hiszen ez köztudottan fokozza az izgalmat. Bármit kipróbálhattok, az a lényeg, hogy mindketten élvezzétek. 

Utolsó 10 perc 

Miután felfedeztétek egymás felsőtestét, jöhet a köldök alatti terület. Bárhogyan kényeztethetitek egymást, szájjal, kézzel, csak az a fontos, hogy még várjatok egy kicsit a behatolással. Elsőre gyötrelmesnek tűnhet ez a 10 perc, de megéri türelmesnek lenni, hiszen sokkal erőteljesebb lesz tőle az orgazmus


Via