Amanda öt éven át escortként dolgozott, most pedig mindenről kitálal, őszintén elmondja, mit látott ezidő alatt. Most íróként mutatja meg az embereknek a történetét, és azt is elárulja, melyik szakma képviselői a legjobbak az ágyban. 

Ügyvéd

Amanda szerint az ügyvédek igazi rosszfiúk az ágyban. Hozzá vannak szokva ehhez a szerephez az életben is, hiszen sokszor kétes ügyek mellé kell állniuk. Megvan bennük a játékosság, és mindig a határaikat feszegetik. 

Könyvelő

Azt tapasztalta, hogy a könyvelők általában annyira ki vannak égve a munkájuktól, hogy az ágyban már nem hajlandóak megelégedni az átlagossal. Éppen ezért őrült ötletekkel érkeznek minden alkalommal. Nyitottak, kedvesek és kimértek. 

Orvos

Az orvosok remek irányítók, mindig a kezükben tartják az irányítást, ők döntenek arról, hogy hogyan alakuljanak az események. Szókimondók és lazák, nem kell attól tartani, hogy nem adják a nők tudtára, hogy pontosan mire vágynak. 

Rendőr

A zsaruk igen vadak az ágyban, és általában végtelenül szexik. Van bennük egy furcsa vágy a szabadságra, és hogy végre ők bűnözzenek kicsit. Ez az egyveleg nagyon izgató a nők számára.

Írok, irodalmárok

A könyvmolyok általában kimagaslóan intelligensek és remek beszélgetőpartnerek. Ez pedig azt jelenti, hogy velük szexelni nem csupán testileg kielégítő.

via