A június 3-ai Bak telihold új alapokra helyezi, és megszilárdítja a kapcsolatokat. Éppen ezért nagy az esélye a következő napokban az összeköltözésnek, és a lánykérésnek! Ha te is a következő 4 csillagjegy egyike vagy, akkor számíthatsz a sorsfordító változásra a szerelmi életedben:

Kos

Szingliként véletlenül se dekkolj otthon. Ha teheted, mozdulj ki otthonról minél többet, de az lenne a legjobb, ha elutaznál nyaralni. Nagy az esélye annak, hogy a tengerparton sétálva vagy az esti forgatagban összehozna a sors a lelki társaddal, akivel azonnal felismernétek egymást. A párban élő Kosok is szerencsésnek érezhetik magukat, mert a szerelmük egyik napról a másirka kicserélődik, és hirtelen olyan lehet, mintha az álmaikból lépett volna ki!

Ikrek

A legváratlanabb és időben bukkanhat fel az exed, de legalábbis egy régi nagy szerelmed. Beszélgettek kicsit, és hirtelen fellobbanhat köztetek a régi tűz. Benne van a levegőben, hogy ágyba bújtok, és utána úgy döntötök, adtok magatoknak még egy esélyt. Ebből csak baj akkor lehet, ha párban élő vagy éppen, mert abban az esetben hajlamos lehetsz félrelépni, és utána nagy dilemmában találhatod magad: melyik pasit válaszd.

Oroszlán

Készülj Oroszlán, mert a következő napokban megismerkedhetsz életed nagy szerelmével! Könnyen lehet, hogy egy könyvesboltban ugyanazért a könyvért nyúltok, vagy az irodában a kávéautomatánál belebotlasz a szexi új kollégába. A párban élők álla is tátva marad, mert valami olyat tesz a pasijuk, amire álmukba se gondoltak volna, hogy hajlandó lenne. Egy hihetetlen nagy gesztust tesz.

Bak

Dőlj hátra, kedves Bak, és élvezd a teliholdat! Végre megvalósulhatnak a legmerészebb álmaid! Leginkább a szerelmi életedben várható változás, ugyanis a pasid készen áll megszilárdítani a kapcsolatotokat, és úgy dönthet: egy romantikus kiruccanás keretei között megkéri a kezedet, vagy minimum felajánlja az összeköltözés lehetőségét. WOW!