A Rák hava június 21-én kezdődik és július 22-én ér véget. Ebben a nyári hónapban többet törődsz a lelki világoddal, az igényeiddel, ahogy a kapcsolataiddal is. Ezzel együtt felerősödnek a megérzéseid, amikre különösen érdemes figyelni! 3 csillagjegy nagyon szerencsésnek érezheti magát, ugyanis óriási meglepetés éri a következő egy hónapon belül:

BIKA

Készülj Bika, mert ez lehet számodra az év legromantikusabb hónapja! Párban élőként nem kisebb meglepetés érhet, minthogy a szerelmed megkéri a kezedet. Ha pedig még nem találkozták Mr. Biggel, akkor innentől kezdve tartsd nyitva a szemedet, mert heteken belül megismerheted! A következő heteidet a romantika, a szenvedély, és a szerelem hatja át.

RÁK

Hurrá, végre eljött a te időd, kedves Rák! A szezonodban  óriási meglepetésekre  számíthatsz! Minden azzal kezdődik, hogy az életed egy fejezete lezárul, és egy új ciklus veszi kezdetét, ami segít előhozni a legjobb verziódat. Amennyiben szingli vagy, arra is nyugodtan felkészülhetsz, hogy megismered életed szerelmét, aki képes lesz begyógyítani a korábbi pasijaid okozta lelki sebeket. A pontot az i-re egy csodálatos utazás teszi fel az egyik barátoddal vagy a szerelmeddel, és ami ott történik: az megváltoztatja az életedet.

Mérleg

A Rák havában minden a karrieredről fog szólni, de nem is fogod bánni, hiszen előrelépési lehetőség kínálkozik számodra. Minden esély megvan arra, hogy előléptessenek, de minimum fizetésemelést kapj. Egész hónapban áradni fog hozzád a bőség, és a jólét. Éppen ezért, most akár nyeremény formájában is pénzhez juthatsz. Amennyiben jelenleg még anyagi problémáid vannak, a következő hetekben sokat javíthatsz rajtuk.