Július 15-én, szombaton összeházasodott Palvin Barbi és Dylan Sprouse. Az esküvőről mi is beszámoltunk már korábban, sőt exkluzív fotókat mutattunk az esküvőről. Most a magyar modell feltöltött egy videót, aminek köszönhetően bepillanthatunk a kulisszák mögé. 

Ilyen volt Palvin Barbi esküvője 

A korábbi képeknek köszönhetően már kiderült, hogy Barbi és Dylan nagy napja igazán jó hangulatban telt. A Harlekin Birtokon házasodtak össze, a templomi esküvőt pedig abban a templomban tartották, ahol a modell szülei is összeházasodtak évtizedekkel ezelőtt. 

Az esküvőn csak a legközelebbi családtagok, barátok voltak jelen, és már azt is tudjuk, hogy pár hónap múlva egy nagyobb esküvőt szeretnének tartani Kaliforniában. Bár a második lagziról még nem sok infót árultak el, az biztos, hogy jóval többen lesznek, mivel a Magyarországon tartott szertartás volt a kisebb. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Most Barbi feltöltött az Instára egy videót, amiben megmutatta, hogy milyen hangulatban telt a készülődés, és a káprázatos gyűrűjét is megnézhetjük közelebbről. A szertartás és a fotózás mellett a buliról is vannak fotók, ami a videó alapján csodás hangulatban telt. Rengeteget táncoltak, és természetesen a menyecske tánc sem maradhatott el.