Palvin Barbi és Dylan Sprouse hagyományos magyar esküvőt tartottak, és most a kiszivárgott fotók után újabb részletek is kiderültek a nagy napról.

Palvin Barbi mindenképpen itthon akart férjhez menni

Palvin Barbi és Dylan Sprouse Ceglédbercelen, a szupermodell szüleinek a birtokán tartották meg a magyarországi esküvőjőket. A nagy napon ragaszkodtak az itthoni hagyományokhoz, így egyáltalán nem a luxus és a fényűzés volt a fókuszban, sokkal inkább a remek hangulat, a magyar ízek, na meg a menyecsketánc!

Külön szívet melengető, hogy Palvin Barbi és mostanra férje, ugyanabban a templomban házasodtak össze, amelyben Barbi szülei 34 évvel ezelőtt. 

Ám nem érik be ennyivel, természetesen az Amerikai barátoknak, ismerősöknek is rendeznek egy külön kaliforniai bulit. Ez lehet talán az oka annak, hogy azért nem érkezett meg a sztárvilág színe-java Budapestre.

Ezt még szoknia kell

A júliusi esküvőre 115 vendéget hívtak, pedig először szűk körű bulit terveztek a Harlekin Birtokon, de sok embert egyszerűen képtelenek voltak lehúzni a vendéglistáról. Palvin Barbi már azt is elárulta, milyen érzések kavarognak benne, mint újdonsült feleség.

Meg kell még szoknom, hogy Mrs. Sprouse-nak hívnak, ez eltart majd egy ideig. De Dylan már három éve a feleségének hív, úgyhogy az már nem új. Várom már, hogy pihenjünk egy kicsit Los Angelesben, és ismét a házi kedvenceinkkel legyünk. 

Az esküvő szervezésre nem kértek fel külön céget, a szupermodell nővére, Palvin Anita, és maga Barbi feleltek mindenért. Sok esküvőt tartanak ugyanis a család birtokán, így ez hazai terep számukra. 

via