Mindenki meglepődött, amikor kiderült, hogy Palvin Barbi és Dylan már szombaton, július 15-én összeházasodott. A sztárpár korábban elárulta, hogy Magyarországon szeretnék megtartani az esküvőt. A magyar modell három káprázatos ruhát is viselt, mutatjuk őket.

Palvin Barbi csodás ruhákat viselt az esküvőn

A menyasszonnyal az amerikai Vogue készített egy interjút, Barbi pedig beavatta a magazint a tervezésbe, és azt is elárulta, hogy ősszel újabb esküvőjük lesz, ezt Kaliforniában fogják tartani. A beszélgetés során szóba került a menyasszony ruhája is. A legfontosabb szempont számára az volt, hogy egyszerű, időtálló ruhában legyen a nagy napon. A Vivienne Westwood volt a kiindulópont, végül a divatház egyik pánt nélküli darabja mellett döntött. A szertartáson viselt ruhát hosszú fátyollal és Tiffany ékszerekkel viselte. A ’90-es évek inspirálta nyaklánc remekül passzolt a ruha minimalista dizájnjához. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@marc_eram által megosztott bejegyzés

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OPULENT STYLINGS (@opulentstylings) által megosztott bejegyzés

A második menyasszonyi ruhát Palvin Barbi a szertartás után viselte, egy olyan darabot szeretett volna, ami könnyedebb, és egész este táncolhat benne. Éppen ezért egy rövidebb, Philosophy di Lorenzo Serafini ruhát választott. 

Ez volt a legjobb döntés. A ruhában úgy éreztem magam, mint egy modern hercegnő

– mesélte Barbi a Vogue újságírójának. 

Természetesen menyecske ruhája is volt, mivel korábban már elárulta, hogy szeretnék tartani a magyar hagyományokat. A harmadik ruhát Merő Péter tervezte. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barbara & Dylan Sprouse 🌹 (@darbaradaily) által megosztott bejegyzés

Nem volt kérdés – ehhez magyar tervező ruháját kell viselnem, ezért a Merőt választottam. Ők alkották meg álmaim ruháját. Szexi volt és édes, de kényelmes is – pontosan olyan, amit akartam. 

Palvin Barbi mesélt a koszorúslányok ruháiról is. Elárulta, hogy nem szeretett volna egy konkrét színt meghatározni, ezért sokkal inkább egy színpalettában gondolkodott, amiről kiválaszthatta mindenki azt az árnyalatot, ami hozzá a legközelebb állt. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vogue Weddings (@vogueweddings) által megosztott bejegyzés


Via