Július 15-én összeházasodott Palvin Barbi és Dylan Sprouse, az esküvőről már a hivatalos fotók is megjelentek. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a modell egy nagyon elegáns, időtálló ruhát viselt, amihez természetes hatású, félig kiengedett frizurát készített a fodrásza. 

Palvin Barbi esküvői frizurája egyszerű és nagyon elegáns

Barbi haját régóta Owen Gould készíti, így mondhatni már jól tudja, hogy mit szeretne a modell. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@marc_eram által megosztott bejegyzés

Barbara fényképeket küldött nekem a ruhájáról, és az egész megjelenésben benne volt ez a gyönyörű egyszerűség

– mondta Owen Gould a Vogue újságírójának. 

Éppen ezért egy középen elválasztott, félig feltűzött haj mellett döntöttek. A haját nem göndörítették túlságosan, egyszerűen hagyták, hogy természetes legyen. Ettől vált az egész nagyon elegánssá. Az archoz közel eső tincseket pedig Jennifer Behr csillogó hajcsatokkal rögzítették. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vogue Weddings (@vogueweddings) által megosztott bejegyzés

Amikor az emberek a „menyasszonyi hajra” gondolnak, úgy érzem, azokra a régi hajviseletekre gondolnak, de bármilyen frizura lehet menyasszonyi haj. Az esküvő napján úgy kell kinézned, mint önmagad legjobb változata. 

Palvin Barbi haján egy kicsit alakítottak a szertartás után, a csatokat egy fehér masni váltotta le, ami csodásan passzolt a második ruhájához. A sminkjét is ehhez a koncepcióhoz igazították, nagyon visszafogott sminket viselt, amit a rózsaszín rúzs koronázott meg. 


Via