A nagy szerelem hevében történnek balesetek az ágyban is, ám sokszor ehhez elég egy apró figyelmetlenség, és máris borzasztóan fájdalmas következményei lehetnek, amit a pénisz szenved el. Ezekben a szexpózokban nagyon vigyázzatok!

A pénisztörés nem is annyira ritka

Van 3 olyan szexpóz, amit rengetegen imádnak. Nem csoda, egyszerűen kivitelezhetők, hatalmas orgazmust adhatnak, és kényelmesek is. Ám a veszély ilyenkor sokkal fokozottabban ott leselkedik: egy pénisztörés nem is annyira szokatlan, ha így szexeltek. Na de melyek azok a szexpózok, amelyekben könnyen megtörténhet a baj? 

Az aranyérmes

Az első a lovaglópóz, amikor a nő van felül. Itt a legnagyobb a kockázat, hiszen a partner teljes súlya a péniszen van. Elég csak egy apró elcsúszás, de akár több tíz kiló is ránehezedik. Ezt pedig nem minden pénisz bírja el, és azonnal ott a probléma. A pénisztörések 50 százaléka ebben a pózban történik, szóval tényleg érdemes odafigyelni. 

Ez a kutya harap

29 százalékért viszont a kutyapóz felel. Itt nagyon hevesek a partnerek, és a tempó is sokszor gyorsabb, mint más pózokban. A túlzott lelkesedés pedig könnyen előidézheti a bajt, a pénisz távozik a hüvelyből, majd fájdalmasan nekiütközik a partner fenekének. Auch!

Lassan a testtel!

A legutolsó póz viszont nagyon meglepő: tudtad, hogy a pénisztörések 21 százalékáért a misszionárius póz felel? Kényelmes, laza, lágy, mégis, amikor ebben a pózban vadul valaki, az nem veszélytelen. 

via