Nem nagyon van olyan alkoholt fogyasztó pasi, akit ne ért volna még el a whisky pénisz jelenség. Na de mit takar ez a hangzatos név? Nem valami szuper dolgot, azt már most elárulhatjuk. 

A whisky és a pénisz nem jó, ha együtt említik őket

Vannak, akik alkohollal oldják az első randi izgalmát, mások egy keményebb buli után érzik úgy, hogy most jó ötlet ágyba vinni életük nőjét. Na de miért van akkor az, hogy hiába ég mindkét fél ezer fokon, valami ott lent mégsem működik?

Sok pasi tudna kínos sztorikat mesélni arról, hogy amikor szerették volna mámoros állapotban kielégíteni a párjukat, a péniszük nem volt olyan izgalomban, mint ők maguk. Ezt a jelenséget whisky pénisznek nevezik, ugyanis ezekben az esetben az alkohol maga az, ami megbénítja a pasit, és cselekvőképtelenné teszi.

A test jelez

Vannak pasik, akik másnap sokszor hálásak a testüknek, hogy nem engedték, hogy az aktus megtörténjen, és ez nem lehet véletlen. 

Mintha az agyam azt mondaná, hogy nem vagyok elég józan ahhoz, hogy elég felelősségtelejesen használjam a péniszemet, ezért kikapcsolja. 

Sokan egyetértettek a megszólalóval, ugyanis igen, a felelőtlen péniszhasználatnak több, nagyon komoly következménye is lehet, kezdve a betegségekkel, akár egy gyermekig. 

Valóban sokkal nehezebb ilyenkor beindítani a gépezetet. Máskor 10-15 perc alatt a legjobb formába kerülök, így viszont van, hogy 25-30 perc is kell, mire végre valami történik. Nem győzök bocsánatot kérni, de azért a csajok láttak már ilyet, szinte mindenki tisztában van vele, hogy ez ilyen, és nagyon megértőek. 

via