Az alkohol nem mindig van rossz hatással a szexre, hiszen kissé felszabadultabb, lazább lesz tőle az ember, de túl sok ital azért már okozhat nehézségeket.

Az alkohol a péniszre, és annak állóképességére is hat, lássuk, hogyan.

Az alkohol nyugtat 

Az ital nemcsak a  gátlásokat  oldja, hanem lazít is, szinte nyugtatóként hat a testre. Ebben az állapotban pedig a pénisz is könnyebben elernyedhet, ezért egy átbulizott éjszaka nincs túl jó hatással a szexre.  


Egy pohár ital még nem gond 

Ha a partnered túl sokat ivott, és úgy tűnik, láthatóan nem lesz képes teljesíteni az ágyban, annyira nem kell aggódni. Egy-két alkalom még nem jelent problémát. Amennyiben azonban rendszeres az alkoholfogyasztás, és a pasid gyakran iszik esténként, érdemes jelezni neki, mert a sok alkohol károsítja a szervezetét, felborítja a hormonháztartását, csökken a tesztoszteronszintje és végül potencia problémái lehetnek.

Van akinek jót tesz

Vannak olyan férfiak, akikre pont inspirálólag hat az alkohol, és akár egy egész üveg ital után is van erekciójuk, sőt, jól is bírják a szexet. Mindez az életkor, az alkat, az anyagcsere és fittség kérdése, ezek mind befolyásolják a dolgot.  

Az alkoholt ki kell aludni

Ha az alkohol egyszer a vérbe került, a szervezetnek apránként kell lebontania. Ehhez pedig idő kell, s amíg ez nem történik meg, addig nem várhatsz semmit a pasidtól. Az, hogy mennyi ideig tart, amíg egy férfi visszanyeri a teljesítőképességét egy átmulatott éjszaka után, egyénenként eltérő. 

Mindegy, mit iszik

Az alkohol miatt elernyedő pénisz szleng neve „Whiskey Dick”, de a jelenség nem kizárólag whiskyzés után fordul elő. Sör, bor, long drink és más alkohol miatt is lehet ernyedt a pénisz, tehát teljesen mindegy, hogy mit iszik a pasid. Ha bármilyen alkoholból sokat fogyaszt, ne várj tőle sokat az ágyban, amíg ki nem alussza.  

Via