Nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy hatalmas  orgazmusokkal  végződik a pásztorórája. Akadnak olyanok, akik életük legkínosabb szexbalesetét élték át abban a pár órában, ami örökre nyomott hagyott bennük.

Megsérült pénisz

pénisz  a férfiak legérzékenyebb pontja, ami ha megsérül szex közben az nemcsak fájdalmas, de maradandó élmény is lehet.

A közkedvelt kutyapózban voltunk, ám az egyik mozdulatnál a péniszem valahogy a lábához ért derékszögben elhajlott. Azóta sem jött helyre teljesen, sőt még mindig érzékeny, ha szexelek.

Fájdalmas szex

Szex hevében vannak bizony olyanok, akik fájdalmat okoznak a partnerüknek, akik véres élményként gondolnak utána az aktusra.

Állva csináltuk a pasimmal, és mivel szűkös volt a hely, megbotlottam. Egyszer csak erősen nekilökött szex hevében egy festménynek, és csak később vettem észre, hogy véraláfutások vannak a hátamon, ami rettentően fájt.

A féltékeny macska

Ha az embernek van egy háziállata, könnyen lehet, hogy nem mindig jön ki az újdonsült partnerrel.

A hálószobában szexeltünk, mikor a macskám hirtelen az ágyra ugrott. Annyira megijedt a hangoktól, hogy belekarmolt a srác fenekébe. Ugyan utána lelépett a pasi, de még mindig ez életem legviccesebb sztorija.

Félresikerült BDSM


Sokan vannak olyanok, akik a  BDSM  lelkes hívei, azonban nem mindig úgy sikerül, ahogyan azt elterveztük.

Meg akartam pofozni a feleségem mikor a csúcsra ér, ám kissé elvétettem. Ehelyett megcsúsztam, és én ütöttem meg magamat. Azóta is nevet az ügyetlenkedésemen.

Betegség

Semmi sem kellemetlenebb, mikor szex közben derül ki, hogy  betegek  vagyunk.

A barátommal szexeltünk, mikor éles fájdalmat éreztem a hasamban. Elkezdtem kiabálni vele, hogy szálljon le rólam, mert mozdulni is alig bírtam. Mindketten nagyon megijedtünk. Végül kiderült, hogy egy cisztát találtak a petefészkemben. Meg kellett műteni, és négy hónap volt, mire teljesen helyrejöttem. 

A kukkoló

Kivel fordult már elő, hogy  aktus  közben zavarják őt meg? Egy srác annyira bepánikolt, hogy futva menekült a helyzet elől. 

Egy lány házában voltam. A szülei nem voltak otthon, így rendezett egy házibulit. Mikor mindenki elment, legalábbis azt hittem, felmentünk az emeletre szexelni. Már hetek óta odavolt értem, így gondoltam miért ne. Egyszer arra lettem figyelmes, hogy kinyílt az ajtó, és ott állt az unokatestvére. A pasi jól ki volt gyúrva, így elkapott a frász, mikor közölte, hogy jobb, ha elhúzok innen. Gyorsan felöltöztem, és futottam is ki, amilyen gyorsan csak lehet. Elég para volt. 

via