A 26 éves Brittany Jacobs és férje, Gregory valamiért mindig is hihetetlenül kényelmetlennek találták a szexet, sőt a lány számára sokszor fájdalmas is volt az. Sokáig nem értették, mi lehet a baj, ám amikor Brittany megszülte a gyermeküket az orvosok sokkoló felfedezést tettek. 

Ritka betegség

A fiatal, kétgyermekes édesanya egy ritka beteséggel küzd, ami miatt két méhe, két méhnyaka és két hüveleye is van. Brittany egészen addig nem volt tisztában ezzel a dologgal, amíg meg nem szülte az első gyermekét, Zacket. Amikor azonban szembesítették a diagnózissal, kezdtek számára összeállni a dolgok, ez ugyanis megmagyarázott néhány problémát, amik a szexuális életük során merültek fel. A páros elismerte, hogy sokat küzdöttek, Brittany számára gyakran kényelmetlen és fájdalmas volt a közüsülés, de akkor még fogalmuk sem volt róla, ennek mi az oka. 

Pokoli fájdalmak

Az első gyermekük születése közben azonban az orvosok rájöttek, a lánynak két hüvelye van, és ez az, ami a pokoli fájdalmakért felelős. Vajúdás közben is elképesztő kínokat élt át, ekkor kapott epidurális érzéstelenítést. 

Műtét vár rá

Brittany két hüvelyét a szülés közben gyakorlatilag egy vágással kvázi egybenyitották, de az anyuka újabb operációkat szeretne, mert a szex még mindig sokszor fájdalmas a számára. A fiatal édesanya egyébként az állapota kapcsán a TikTokra töltött fel tartalmakat, ugyanis szerette volna felvilágosítani az embereket arról, ilyen is létezik, valamint igyekezett kapcsolatba lépni olyanokkal, akik hasonló problémával küzdenek. Az anyuka profilja azonban jelenleg nem elérhető, így a korábbi videóit sem lehet megtekinteni. 

(via)