Párunkkal szextingelni nagyon izgató, ugyanis ilyenkor még jobban  felizgatjuk  a másikat, ám ha ezt nem velünk, hanem egy idegen nővel teszi, akkor okkal felmerül bennünk a kérdés, hogy mit keresünk még egymás mellett.

Titkos szexting a nászúton

Egy fiatal nő megosztotta, hogy bizony neki a poklok poklát kellett megélnie a nászútján, ugyanis olyat tapasztalt, amitől teljesen  kiábrándult  a férjéből. 

Friss házasok voltunk a férjemmel, és épp a nászutunkat töltöttük, mikor megtörtént a baj. Egyik este észrevettem, hogy a férjem telefonjára jött egy értesítés. Kíváncsiságból rákattintottam, és láttam, hogy egy nő írt neki az Instagramon. Beleolvastam az üzeneteikbe, amiben egyfolytában a szexről beszéltek. Tele volt mindenféle erotikus tartalmakkal, videóval és fotóval.

Mivel ezek után nem hagyott alább a kíváncsisága, tovább kutakodott a férje telefonjában, és látta, hogy több nővel is beszélget. Mindegyikkel ugyanarról: a szexről. Ki hogyan és mit szeret, mit próbálna ki stb.

Szembesítés

Mivel a feleség nem bírta sem megemészteni, sem magában tartani a látottakat, szembesítette az üzenetekkel a férjét.

 Azt mondta, hogy nem akar elveszíteni... tényleg nem tudom mit tegyek! Annyira mérges vagyok! Más nőknek írogat, amíg mi a nászutunkon vagyunk. Szerencsére bevallotta, hogy nem történt fizikai megcsalás, csak online írogatott pár nőnek. 

Az embereket meglepte a hihetetlen történet, a legtöbben azt tanácsolták a nőnek, szakítson, mivel a férje később biztosan meg fogja csalni. 


via