A rendszeres szex jó, és akkor a legjobb, ha szenvedélyes. Az viszont már nem nagy öröm, ha a szomszédaink is értesülnek arról, hogyan szeretjük a legjobban. Egy ilyen helyzet  kínossá  is tud válni.

Hangosan szexeltek a szomszédok

Ez történt egy párral, akinek a szomszédja elunta az esti ágyjelenetek hallgatását és levélben kérte őket, hogy legyenek halkabbak.

Nem bírom tovább, kezdek megőrülni, szó szerint nem tudok belépni a hálószobámba anélkül, hogy ne hallanám őket dugni. Nem tudok aludni éjjel, és reggel is erre ébredek. 

– fakadt ki a nő, aki Twitteren is megosztotta történetét. Sőt, a levelet is megmutatta, amelyből kiderült, kedves üzenetben fordult a szenvedélyes párhoz akik mellett laktak. Még dicsérte is őket, hogy milyen jól bírják a meneteket, de arra kérte őket, tegyék át máshova az ágyukat, mert az ágy fejtámlája szex közben a falhoz csapódik, nem beszélve a nyögésekről, amik szintén áthallatszanak. 

Ajándékot is adott

A nyomaték és a béke kedvéért a nő két sört is az ajtó elé tett, ez volt a levél kísérő ajándéka

Kérem, fogadják el ezeket a söröket békeajánlatként, Reméltem, hogy ez talán elég lesz ahhoz, hogy meggyőzzem önöket, tegyék át az ágyukat szoba másik oldalára. 


Azt nem tudni, hogy a pár végül hogyan reagált a kedves üzenetre, és arról sincs hír, hogy végül az ágyat áthelyezték-e, az viszont biztos, a Twitter felhasználók támogatásukról biztosították a nőt, volt, aki szerint vicces a sztori, mások szerint pedig a szomszédok viselkedése felháborító. 

Via