A megcsalás mindig fájdalmas, akkor különösen, ha a helyzet egyértelmű, és szembesülni is kell vele. 

Egy nő videósorozatban dolgozta fel saját történetét a TikTokton, amiből kiderül, a pasija több dolgot is eltitkolt előle.

Távkapcsolattal indult

A pár Tinderen ismerkedett meg, de nagy távolság miatt végül a távkapcsolat mellett döntöttek. Ennek ellenére rendszeresen találkoztak, volt olyan, amikor a nő az előző kapcsolatából született gyerekeit is magával vitte a férfihoz. Ilyenkor akár 2-3 hetet is együtt töltöttek

Gyanús lett pár dolog

Egy ilyen látogatás alkalmával aztán már a megérkezés pillanatában gyanús kezdett lenni minden. 

Éjjel 1-kor értem hozzá. Lehuzanyoztam, fogat mostam majd amikor el akartam tenni a fogkrémet, megláttam egy rózsaszín fogkefét

— kezdte beszámolóját a nő, majd az első meglepetés után, megérzése azt súgta, kezdjen el körülnézni a férfi dolgai között. 

Korábban láttam, hogy van egy női samponja, de nem is gondoltam semmi rosszra, azt hittem, ez a legjobb a hajának. Aztán most, amikor a női testápolót is megláttam, egyre gyanúsabb kezdett lenni minden

— mondta. Számonkérte a férfit, aki azt mondta, egy baráti pár hozta át egyszer ezeket a dolgokat, amikor valami miatt otthon nem tudtak lezuhanyozni, ezért nála fürödtek meg.

Újabb jel került elő

Már éppen kezdett megnyugtatóvá válni a magyarázat, amikor újabb gyanús dolog került elő. 

Van egy fehér szőnyege, amin megláttam egy fekete, egyenes hajszálat. Most barna a hajam, igaz, régebben nekem is volt fekete, de az én hajam göndör. Egyből tudtam, hogy ez a hajszál egy másik nőé. 

Az igazság még fájdalmasabb volt

Itt már a pasi sem tudott tagadni, és végül bevallotta, hogy a távkapcsolat közben mással is elkezdett járni. Az is kiderült, hogy a másik barátnő 3 hónapos terhes.  

Sokkot kaptam. Nem tudtam, mit tegyek azon kívül, hogy elsétálok. Majdnem egy éve voltunk együtt. Mostohaapja volt a gyerekeimnek, szerettem, bíztam benne, kötődtem hozzá.


— mesélte a nő fájdalmasan, aki végül hazaautózott és azóta is igyekszik feldolgozni a fájdalmas megcsalást. 


Via