A megcsalásnak több formája is van, ám a szakértők szerint egyiket sem könnyebb elviselni a másiknál. Egy amerikai nő, a 19 éves Kira Arellano is ebbe a szörnyű helyzetbe került: párja pár hónappal az esküvőjük előtt csalta meg, mikor ő már a közös gyermekükkel volt várandós... Bár a nő megbocsátott a férfinak, egy trükköt eszelt ki arra az esetre, ha a újból megcsalná! A zseniális módszert Kira most a TikTok-on is megosztotta, megcsalási videója pedig egy hét alatt virálissá vált az interneten!

A trükk, amivel azonnal lebukik a hűtlen pasi

Kira Arellano állítása szerint majdnem tönkremen idegileg, mikor az esküvőjük előtt kiderült, hogy a jövendőbeli férje megcsalta őt, miközben ő a közös gyermeküket várta. Az érzelmi sokk miatt a nő elvetette a magzatot és azt találta ki, hogy még az esküvőjük előtt egy olyan házassági szerződést írat alá a férfival, ami pénzügyileg kárpótolja őt, ha a megcsalásra kerülne a sor.

Természetesen a szerződést visszafelé is érvényes lett volna: tehát, ha a nő megcsalja a férfit, ő is fizetett volna neki. Ám mikor Kira jövendőbelije megtudta ezt a tervet, a félrfi teljesen magán kívüli állapotba került és őrjöngött!

Nem értette, miért akarom én ezt, úgy nézett rám, mintha őrült lennék! Én nyugodtan hallgattam, nem érettem a problémáját. Ha nem akarsz fizetni, ne csalj meg, ilyen egyszerű! Később kiderült, hogy azért nem akarta aláírni a szerződést, mert ő még akkor is, még aznap is csalt engem... 

– mondja Kira, aki később rájött, hogy ez a papír mentette meg az életét. Ha ugyanis nem hozza fel a házassági szerződést a pasi előtt, tutira férjhez ment volna hozzá, már lenne egy gyerekük (vagy kettő) és a férje folyamatosan csalná őt a hát mögött. A papírral viszont ki tudta szűrni a pasi aljasságát és rá tudott jönni a férfi igazi szándékaira! 

A nő megcsalási videója észhez térítette a nőket 

Kira Arellano videója egy hét alatt virálissá vált: már több millióan látták, 840 ezer kedvelés érkezett rá, a négyezer kommentről nem is beszélve! A hozzászólások többségében olyan nők szólalnak meg, akik hasonló cipőben járnak/jártak, mint ő, de a pasik is jó ötletnek találják a dolgot. Annyi biztos, hogy mindenki isteníti a trükkjét!

„Tök mindegy, mennyire szereted a másikat. A rózsaszín köd el fog múlni. Csajok MINDIG👏🏻ÍRJATOK👏🏻HÁZASSÁGI SZERZŐDÉST!👏🏻“
„Csak akkor fogok megházasodni, ha lesz ilyen szerződésem. Köszi az ötletet!“
„A házassági szerződést kötelezővé kellene tenni. Megvéd  és bebiztosít, minden esetre. Ha szeret téged, aláírja!“
„Az exférjem mondta anno, hogy soha nem írna alá egy házassági szerződést sem. Ma már tudom miért ő az exférjem.“

Következzen is a zseniális videó, amiről most mindenki beszél!

@emeraldempress21 Knowledge saved my life so I hope it saves another. Stay educated #prenup ♬ original sound - Emerald Empress21

Via