Jönnek a hideg, borús napok, amikor a romantika jóleső tud lenni, az inkább este kap főszerepet. Pedig a szextinggel egész nap éghet a láng!

Így írjuk a szexet

A szexting egyre gyakoribb, bár a kamerás, hangfelvételes, videós extrákkal ellátott szexuális kommunikációhoz képest szinte már elavultnak tűnik, hidd el, ha a mesterévé válsz, nem lesz olyan, akit ne izgatnának fel a soraid. 

A titokzatos

Nem kell, hogy azonnal lerántsd a leplet minden szándékodról. Küldj csak kérdéseket! Vezesd rá a szándékaidra. Kérdezd meg, milyen a napja, hogy mitől érezné magát jobban, hogy mit kérne tőled most, ha egy ágyban feküdnétek, és semmi dolgotok nem lenne. 

A nosztalgikus

Idézd fel a legszebb perceket, adj hangot annak, mit élveztél vele a legjobban. Áradozz kicsit, mennyire jó volt a közös éjszaka. Hidd el, az ő mozijában is elindul majd a film.

A dícsérő

Ebben az esetben nem csak felidézzük a közös időt, hanem azt is elmondjuk a partnernek, mi az, amiben kiemelkedően jó volt az élmény. Mondd el, hol volt a legjobb az érintése, a csókja, ami neked is új volt. Hangsúlyozd az erősségeit!

A VAD

Itt aztán nincs mese, a konkrétumokra kell térni! Bizonyára kikerekedik majd a szeme, ha elolvassa, mit tennél vele. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne örülne neki, sőt, gyorsabban hazaér mint bármikor. 

A meglepő

Sosem merted szemtől szembe elmondani neki, hogy mire vágysz? Itt az ideje, hogy megnyílj, akár írásban - jöjjön az SMS arról, mi az, amit szeretnél kipróbálni. 

via