Rendszeresen készítenek különféle listákat, melyek a pénisz alapján rangsorolják az országokat. Most kijött a legújabb lista! 

Átlagosan ebben az országban a legnagyobb a férfiak pénisze

A listához 90 ország adatait elemezték, így készült el a rangsor. A listát Ecuador vezeti, átlagosan 17,6 centiméteres pénisszel rendelkeznek a férfiak. A második helyet Kamerun foglalhatta el, ott a férfiak pénisze átlagosan 16,6, centiméter nagyságú. A dobogó harmadik fokára Bolívia állhatott fel, ott 16,50 centiméteres átlagmérettel.

Érdekesség, hogy a lista végén változás történt, korábban a kínai férfiak rendelkeztek a legkisebb péniszmérettel, most ezt a helyet Kambodzsa szerezte meg. Átlagosan 10 cetiméteres pénisszel rendelkeznek a férfiak. 

A kutatás nem talált összefüggéseket a magasság és a péniszméret között, így nagyon úgy fest, hogy lassan ez csak egy mítosz lesz. Az év elején szintén készítettek egy felmérést, akkor az derült ki, hogy a férfiak manapság jóval nagyobb erekcióval rendelkeznek, mint mondjuk 30 évvel ezelőtt. A tudósok elmondták, hogy hatalmas a változás, ami az életmódnak köszönhető. 


Via